Nok en rekord er satt: ”Forventer at netthandelstrykket vil opprettholdes”

"Over all forventning"

Nok en pakkerekord er satt for leveringstjenesten Helthjem etter det som er en av årets mest hektiske måneder. I november opplevde nemlig Helthjem en pakkevekst fra nettbutikker på 20 prosent, til sammenligning med november 2020.

Svært interessante tall og over all forventning. Det er tydelig at enkel hjemlevering er det foretrukne alternativet ved netthandel. Dette er kjernen av vårt arbeid og naturligvis svært gledelig at stadig flere bruker våre tjenester, sier Daniel Kongstvedt, netthandelsdirektør i Helthjem Netthandel.

Annonse

De ferske tallene viser dessuten en økende trend innen bransjene "accessories" og "kosmetikk", og her er det spesielt det svenske kosmetikk-konsernet Lyko som vokser sterkt på det norske markedet.

LES OGSÅ: Schibsted utvider satsingen på netthandel - rekrutterer fra Posten og DnB

Også Varner-gruppen skiller seg ut i statistikken og formidler at de opplever en økende etterspørsel for hjemlevering. Nå er det fullt fokus videre i det vi går inn i julehøytiden, og Kongstvedt forteller at netthandelstrykket er forventet å opprettholdes de neste tre ukene.

Vi elsker denne tiden på året og forventer at det store netthandelstrykket vil opprettholdes videre inn mot jul. Vi står klare for å levere pakker til alle juleglade landet over, helt frem, og til og med på julaften, sier Kongstvedt.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!