Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nordensjefen forlater Zalando: ”Ekstremt takknemlig”

David Hejgaard
therese.karlsrud.haugen

Ingen erstatter på plass.

ANNONSE

Zalandos Nordensjef, David Hejgaard, meddeler via sin Linkedin at han har forlatt motegiganten. Årsaken skal være at han flytter fra Berlin og hjem til Danmark, der han kommer fra.

Etter 3 fantastiske år hos Zalando, flytter jeg tilbake til København med min familie for å begi med ut på nye eventyr, skriver han.

Hejgaard flyttet til Berlin i 2018 for å ta på seg rollen som Nordic Marketing Lead. Nå har han vendt tilbake til røttene og startet som Chief Communications Officer hos det danske tv- og mobilselskapet YouSee.

Jeg bekrefter at David Hejgaard har forlatt sin posisjon som Nordensjef hos Zalando. Vi er svært takknemlige for alt David har bidratt med og ønsker han lykke til videre i sin karriere, skriver Zalando til Ehandel.

Per dags dato er det ingen erstatter på plass. Moteselskapet ønsker heller ikke å kommentere rekrutteringsprosessen.

Jeg er ekstremt takknemlig for min tid hos Zalando - et svært inspirerende selskap drevet av en sterk visjon, fantastiske mennesker, en unik kultur, moderne verdier og en sylskarp evne til utføre ting som virkelig betyr noe. Jeg ser frem til spennende tider fremover i YouSee, avslutter Hejgaard.

Del artikkel: