Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nordic Nest nærmer seg to milliarder – ”skal bli enda bedre”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Leverer rekordtall.

ANNONSE

Nordic Nest viser til sine sterkeste tall noensinne med en økt omsetning på 58 prosent for fjoråret. Omsetningen endte på 1,8 milliarder SEK og nådde sitt sterkeste EBITDA noensinne på 131 millioner SEK i løpet av 2021.

Selskapet, som eies av BHG Group, kjøpte dessuten i fjor opp Svenssons i Lammhult, hvilket skal ha bidratt positivt til de nye rekordtallene.

Selv om tilvekst aldri har vært vårt viktigste mål føles det naturlig nok fantastisk å doble omsetningen mot fjoråret. Det vi virkelig er stolte over finansielt er lønnsomheten vår, å både kunne håndtere et eierbytte og et stort oppkjøp, vokse i den takten vi gjør og samtidig øke resultatet med nærmere 40 millioner er en styrkemelding, sier Bank Bergström, administrerende direktør i Nordic Nest, i en kommentar til 2021-rapporten.

Allerede i år er det lansert nye siter i Polen og Japan. Innen årets utgang skal dessuten Svenssons få en ny citybutikk i Stockholm, lageret skal bygges ut og automasjonsløsninger skal implementeres.

Vi har allerede i dag bransjens høyeste kundetilfredshet, men vi skal bli enda bedre. Viktige deler for denne forbedringen er selvsagt enda raskere og mer effektiv håndtering av leveranser, hvilket den nye automasjonsløsningen vil gi oss. Vi jobber stadig for å møte våre kunder på den måten de ønsker, derfor er en fortsatt ekspansjon av internasjonale siter samt lanseringen av et helt nytt butikkonsept viktige aktiviteter for å nå våre kunder på en enda bedre måte, sier Bergström.

Del artikkel: