Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kraftig vekst for nordnorsk treningsmerke: ”Vi har tredoblet omsetningen”

Foto: Bara Sportswear
therese.karlsrud.haugen

Sikter mot 70 millioner i år.

ANNONSE

Året var 2017, da personlig trener Regine Finjord Johnsen og syklist Bjørn Anders Johnson satt på studenhybelen med tre esker av prototyper og en felles drøm. Drømmen var treningsklær som skulle passe det virkelige livet med knall og fall, blodsmak i munn og travle hverdager.

Nå, flere år senere, selger de sitt eget merke BARA Sportswear - ikke bare til Norge - men til hele verden. Klesmerke selges gjennom nettbutikken med tilsvarende navn.

Vi har tredoblet omsetningen sammenlignet med fjoråret, og har stort sett slått egne salgsrekorder hver måned siden mars 2019, forteller daglig leder i BARA Sportswear, Regine Finjord Johnsen, i en pressemelding.

Mange bedrifter har lidd under pandemien, men BARA Sporstewear har hatt en betydelig vekst både i Norge og utlandet, hvor de selger omtrent like mye.

Vi har hatt flere runder med hjemmekontor og testing av de ansatte. Det har selvsagt vært utfordrende, som det sikkert har vært for alle andre bedrifter under pandemien, men vi har kommet godt ut av det og de ansatte har vært motiverte hele veien, sier Johnsen.

Forventer dobling

I 2020 omsatte den nordnorske bedriften for 33 millioner, og tallene for 2021 ser enda bedre ut.

I år forventer vi å omsette for 70 millioner, sier Johnsen og legger til at salget til utlandet er en bidragende faktor.

Etter veksten har selskapet vært nødt til å ansette flere for å kunne sørge for møte den store etterspørselen for treningsklær.

Vi er blant de heldige og er veldig stolte over å kunne bidra til flere arbeidsplasser i en tid hvor permittering dessverre er blitt normalen, sier Johnsen.

Del artikkel: