Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norges største motekonsern permitterer 3500 ansatte

Klesklassikeren fortsetter å vokse
therese.karlsrud.haugen

Holder butikkene åpne.

ANNONSE

Det har allerede vært en krevende tid for klesbransjen, men nå har situasjonen med coronaviruset medført ytterligere utfordringer. Både H&M og Voice-gruppen, som blant annet eier Match og Vic, har sendt ut permitteringsvarsler de siste dagene. Det samme gjelder for sportsselskaper som Bergans og Gresvig. Nå må også Varner varsle sine ansatte.

Hele 3500 ansatte i det som er Norges største motekonsern vil om kort tid motta permitteringsvarsel, noe som avisen iTromsø var den første til å omtale.

LES OGSÅ: H&M permitterer 2000 ansatte

Varner er i gang med permitteringsprosessen i Norge, og ca. 3500 berørte mottar permitteringsvarsel i løpet av dagen, skriver pressekontakt, Julie Bragli Eckhardt i en mail til Ehandel.

Selskapet vil holde butikkene åpne inntil videre.

Butikkene holdes åpne så lenge vi ser at det er forsvarlig, men med en minimumsbemanning. Det er svært leit at situasjonen nå krever tiltak som går utover våre viktigste medarbeidere, sier pressekontakten.

Varner står bak kleskjedene, Cubus, BikBok, Carlings, Volt, Dressmann, Wow, Urban, Levis og Nike. Ehandel har spurt Varner om en kommentar på hvordan de tilhørende nettbutikkene påvirkes av situasjonen, men har ikke lykkes med dette.

LES OGSÅ: Bergans permitterer: "En veldig krevende situasjon for oss"

Del artikkel: