Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norsk fintech vinner vekstpris og kaprer plass på gjev liste

Andreas Mjelde, medgründer og CEO i Two, mottar pris under Nordic Fintech Awards.
Foto: Two
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Feirer dobbel seier.

ANNONSE

Det norske fintech-selskapet Two står bak betalingsteknologi som skal sørge for smidigere B2B-betalinger, inkludert muligheten for bedrifter i alle bransjer å tilby kjøp på faktura – BNPL. Nå feirer de to seiere og høster både priser samt internasjonal anerkjennelse.

Copenhagen Fintech kåret nylig Two som vinneren av kategorien Growth under årets Nordic Fintech Awards. Kort tid etter fulgte en plassering på CB Insights årlige Fintech 100-liste.

Sistnevnte viser en oversikt over de mest lovende, private fintech-selskapene i 2023.

Det er flott å få en slik anerkjennelse, spesielt på globalt nivå. Vårt partnerskap med Santander og Allianz Trade tidligere på året gjør at vi kan tilby våre løsninger til bedrifter på globalt nivå. Og å bli anerkjent av en USA-basert plattform for markedsinformasjon om teknologi for dette og andre kriterier, er toppen av kaken, sier medgründer og CEO i Two, Andreas Mjelde, i en pressemelding.

Two, som de siste tre årene har vist betydelig ekspansjon og en oppadgående kurve av kapitalfond og et voksende team, er nå posisjonert som ledere innen nordiske fintech-selskaper, sammen med det svenske selskapet Anyfin.

Chris Bendtsen, Lead Fintech Analyse hos CB Insights, komplimenterer bredden av selskapene som representerer årets Fintech 100.

Årets Fintech 100 som representerer 24 ulike land over hele verden, former fremtiden for sanntidsbetalinger, automatisering av utgiftsstyring, innebygd finansiering og mye mer. Sammen øker de ikke bare innovasjonstakten, men lanserer også nye produkter og funksjoner som vil revolusjonere bransjen som helhet. Jeg gleder meg til å se hva det neste er denne kohorten kommer til å nå, kommenterer Bendtsen.

Del artikkel: