Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norsk influenser lanserer klesmerke - satser på 5 millioner første året

Baze-1.com
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Klesmerket Baze-1 omsatte for over 100.000 kroner på lanseringsdagen.

ANNONSE

Siden 2009 har den norske influenseren Erica Kvam blogget og delt bilder på Instagram til en stor følgerskare. Nå har 22-åringen lansert sitt eget klesmerke, Baze-1, som på lanseringsdagen alene omsatte for over 100.000 kroner.

Jeg har alltid hatt en drøm innerst inne om å kunne skape mitt eget merke, men har alltid tenkt at det ville bli for stort, surrealistisk og vanskelig å gjennomføre. Likevel fikk jeg enda mer sansen for det da jeg designet min første kleskolleksjon for Nelly.com i 2018, og deretter tre kleskolleksjoner for NA-KD.com, forteller Kvam til Ehandel.

LES OGSÅ: Brandsdal Group utvider: "Målet er å male Europa rosa"

Målet for Baze-1 er i følge influenseren å skape den perfekte basisgarderoben med fokus på kvalitet og enkelt design, slik at man kan bruke plaggene i mange år. Klesmerket er skapt i samarbeid med Fashion Tech Group, som også er medeier av Baze-1.

Vi ønsker å involvere våre følgere i designprosessen, og la de være med å påvirke hvordan våre fremtidige kolleksjoner skal se ut – både når det kommer til stil, detaljer og farger. Ettersom vi stadig jobber med å utvikle nye kolleksjoner for Baze-1 så tror vi det er mulig å få en omsetning på rundt 5 millioner NOK i løpet av det første året, sier Kvam.

LES OGSÅ: Varner legger ned deler av Junkyard

Kvam har over 200.000 følgere på Instagram, og forteller at de i fremtiden håper å kunne utvide kundegruppen selv om de i dag med varelager i Norge sender til hele verden.

Planen er etterhvert å ha et varelager utenfor Norden, noe som gjør det enklere og mer effektivt å sende til ulike verdensdeler. Så selv om det største fokuset ligger på den norske kunden nå så håper vi absolutt på å kunne utvide kundegruppen vår i fremtiden, sier Kvam.

Del artikkel: