Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norsk netthandelsbyrå skal utfordre bransjen: ”Vi er for de som tør å disrupte normene”

Fra venstre: Jesper Førisdahl, Jun Jie Yang, Natalia Barbin, Edmond Yang og Filip Elverhøy.
Oslo Digital
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"De som har strikk og binders-løsninger bør nå ta tak i det"

 

 

ANNONSE

Det nyetablerte byrået Oslo Digital skal ha fokus på og ekspertise innen netthandel. De to gründerne Filip Elverhøy og Edmond Yang er tydelige på at elementer som strategi, teknologi og sosiale medier skal dreie seg rundt netthandelen - og med bred kompetanse innen digitale kanaler lover de innovasjon og nyskaping.

Som tidligere direktør for netthandel i Elkjøp og Norgessjef i NetOnNet så Elverhøy at valget for netthandlere som regel enten var å gå til et reklamebyrå eller en IT-leverandør. Dette holdt ikke mål.

Jeg manglet alltid noen som virkelig forstod driverne, metodene og tankesettet til digital handel. Det var alltid en tilleggstjeneste og ikke hovedkompetansen til byråene. Dette holder ikke når man skal konkurrere med de beste og netthandel har blitt et suksesskriterie for å lykkes med handel, noe som blir enda mer relevant med Amazon på vei inn i Norden, sier daglig leder Elverhøy i en pressemelding.

Yang har over 18 års erfaring som freelance designer hvor han har jobbet for flere store byråer i Oslo, i tillegg til å ha fungert som Art Director for flere merkevarer i Skandinavia. Om Oslo Digital forteller han at de er til for de som vil litt mer, litt lenger, og de som vil være best.

Oslo Digital skal levere gode løsninger som skal gi økt omsetning for våre kunder, enten det er innovasjon innen VR-opplevelser, PropTech, fremtidens visningssenter for eiendom eller omnikanalløsninger med AR for å fusjonere fysisk og digitalt. Vi leverer ekte SEO-tjenester som ikke bare er content marketing og «icing on the cake». Det er alt for mange kommunikasjonsbyråer som har fått gi halvgode og dyre råd til e-handlere uten å ha erfaring og dybdekunnskap på feltet. For eksempel vil ikke et it-byrå kunne hjelpe deg å konkurrere mot Amazon, sier Yang til Ehandel.

Byrået har allerede kunder som Red Bull, Thon Eiendom, Kvik Kjøkken og Lumier på listen. Elverhøy og Yang står også bak de to selskapene XVR og The Green Deal. Sistnevnte skal hjelpe netthandlere å håndtere returer på en mer bærekraftig måte, samt kutte skjulte kostnader i returprosessen.

LES OGSÅ: Norsk tjeneste skal løse returprosessen for nordiske nettbutikker

Innovasjon, bærekraft og sirkulær økonomi

Yang mener at handelsnæringen har merket viktigheten av å satse seriøst på netthandel, og at det er nå man må tenke plattform, tjenester og opplevelse som rammeverk for alt man gjør.

De som ikke har etablert seg seriøst i digitale kanaler, må gjøre det. De som har strikk og binders-løsninger bør nå ta tak i det. De som lenge har tenkt på plattformbytte, må gjøre det. I alle disse scenarioene må ting gjøres grundig og gjennomtenkt slik at man har et fundament klart når man skal konkurrere med de beste, sier Elverhøy.

Fremover vil Oslo Digital innovere, ta i bruk ny teknologi som hjelper deres kunder å vokse, samt utfordre de store, tunge byråene til å bli mer smidige. De vil også satse på og investere i startups knyttet til varehandel, innovasjon og bærekraft.

Oslo Digital skal involveres i prosjekter som har øye på innovasjon, bærekraft og sirkulær økonomi – vi er for de som vil mer og tør å disrupte normene, avslutter Yang.

Del artikkel: