Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Norsk smykke- og klesmerke doblet nettsalget

Skjermdump: Tomwoodproject.com
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"En god kategori"

ANNONSE

Det norske smykke- og klesmerke, Tom Wood, gikk en usikker tid i møte når coronaviruset inntraff. Likevel skal ikke veksten ha stoppet opp. Nå kan selskapet rapportere en vekst i nettbutikken på 200 prosent siden mars. Det opplyser DN.

Tom Wood ble startet i 2013 og driftes av ekteparet Mona Jensen og Morten Isachsen. I fjor landet omsetningen på 51,5 millioner kroner.

Veksten har ikke stoppet under koronatiden, tvert om. Vi har økt omsetningen, spesielt i nettbutikken, men vi vokser også ute blant våre forhandlere hvor toneangivende norske og internasjonale kunder øker Tom Wood-budsjettene sine betraktelig. Folk vil kjøpe ting som de føler har en varig og personlig verdi, og da er smykker en god kategori, sier Jensen, til DN.

Det er også andre deler av virksomheten som har blitt mer digitalisert i krisen. Tom Wood skulle egentlig vært på moteuken i Paris for å møte forhandlere i juni, men meddeler at de nå har brukt flerkameraproduksjon for å vise frem varer i stedet.

Jeg tror mange har innsett at all reisingen er overdrevet. Man har havnet i et hamsterhjul der man bare reiser uten å vite helt hvorfor. Jeg tror også flere merkevarer erkjenner ansvaret man har knyttet til bærekraft, ikke bare rundt materialvalg og produksjonsmetoder, men det blir også viktig å vurdere antall kolleksjoner og størrelsen på kolleksjonene, sier Jensen.

Del artikkel: