Norsk tech-selskap vokser i rekordfart – sikter mot 10 millioner

Kundeporteføljen vokser.

Det norske teknologiselskapet Omnium har vokst i rekordfart under pandemien. De siste månedene har selskapet signert en rekke nye kunder, og etterspørselen etter deres løsning innen ordrebehandling fortsetter å vokse.

Økt netthandel har ført til at mange har hatt utfordringer med å håndtere det høye ordrevolumet, og det har blitt et større behov for mer automatisering og effektivitet i ordrebehandlingen. Samtidig har handlemønsteret endret seg, og folk forventer en enhetlig kundeopplevelse uansett om de handler på nett, i butikk eller gjennom klikk og hent, sier Petter Balstad, CEO i Omnium, til Ehandel.

Annonse

Selskapet leverer sitt skybaserte ordrebehandlingssystem til blant annet Varner, Mestergruppen, EuroSko og Sport1. I løpet av den siste tiden har blant annet Bang & Olufsen, Elite Foto, Ferner Jacobsen og Fagmøbler signert kontrakt med teknologiselskapet.

LES OGSÅ: Internasjonal suksess for norsk teknologi-startup: "Vi får henvendelser fra USA"

På grunn av pandemiens restriksjoner har hovedfokuset det siste året ligget på det nordiske markedet. Fremover vil det legges til rette for høyere tilstedeværelse i utlandet.

Til tross for reiserestriksjonene er vi i kontraktsforhandlinger med kunder i blant annet USA, og vi ser frem til å endelig kunne treffe kundene der de er igjen - både i Skandinavia og i resten av verden, sier Balstad.

I februar i år fortalte Balstad til Ehandel at selskapet håpet å passere 10 millioner kroner. Det bekreftes at selskapet ligger godt an til å nå omsetningsmålet på 10 millioner kroner i 2021, hvor det aller meste av dette er ARR, Annual Recurring Revenue. Med en voksende kundeportefølje og fortsatt økt etterspørsel ser det kommende året svært lovende ut for Omnium.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!