Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Easy2You selger sin hjemleveringsvirksomhet

Daglig leder i Easy2you og påtroppende daglig leder i Best Transport AS i Norge, Espen Slyngstad, i en pressemelding.
therese.karlsrud.haugen

Vil ta over Norden.

ANNONSE

Det svenske transportselskapet Best Transport satser i Norge og kjøper opp hjemleveringsvirksomheten til norske Easy2You. Best Transport etablerte seg på det norske markedet i 2015 og tar sikte på å skaffe seg en markedsledende posisjon innen raske leveranser i Norden.

Med på oppkjøpet følger omtrent 100 medarbeidere i Norge, kjøretøy og kundekontakter fordelt på åtte lokasjoner over hele Norge. Daglig leder i Easy2You, Espen Slyngestad, blir med som daglig leder for Best Transport Norge.

Hjemleveringsbransjen i Norge er overmoden for konsolidering. Jeg er derfor svært fornøyd med at nåværende eiere og våre nye eiere i Best Transport tar dette grepet, som vil gjøre oss til en enda sterkere hjemleveringsaktør i urbane strøk, sier Espen Slyngstad, i en pressemelding.

60 millioner i år

Easy2you sin hjemleveringsvirksomhet har tredoblet omsetningen hvert år siden 2018. I inneværende år forventer virksomheten å omsette for rundt 60 millioner kroner. Best Transport-konsernet omsatte på for over 700 millioner kroner i 2019.

Best Transport AB overtar hjemleveringsvirksomheten til Easy2you for et ukjent kontantvederlag. Easy2You AS har frem til nå vært eid av en rekke større og mindre aksjonærer, hvorav mange er tilhørende i Ålesund-området.

Som del av avtalen mellom selskapene skal Best Transport kjøpe teknologitjenester fra Easy2You-datterselskapet Easy2you Technology AS for å understøtte sin Last Mile-operasjon.

Denne sammenslåingen er god industriell logikk. Den gir oss en langt sterkere posisjon innen raske hjemleveranser i Norge og økt geografisk rekkevidde innen B2B logistikk. Begge deler kommer kundene våre til gode, sier Espen Slyngstad.

Transaksjonen forventes å bli sluttført i august i år. Da vil Easy2You-sjef Espen Slyngstad påbegynne jobben med å slå sammen hjemleveringsvirksomheten til Easy2you med Best Transport AS. Den sammenslåtte virksomheten skal operere under Best Transport-merkevaren.

Logtech-selskap

Etter at hjemleveringsvirksomheten er solgt til Best Transport, vil Easy2you fremover operere som et rendyrket logtech-selskap som leverer digitale logistikktjenester til både e-handel, bedriftsmarked og offentlig forvaltning.

Vi er svært godt fornøyd med å selge til en aktør som viderefører ambisjonen vår om gode kundeopplevelser kombinert med raske og presise leveringer i urbane strøk. Fremover vil Easy2you være et rendyrket teknologiselskap. For Easy2You blir dette en ytterligere en spissing av selskapets forretningsmodell og helt i samsvar med selskapets strategi, sier Espen Slyngstad, som vil fortsette som arbeidende styreleder i Easy2you Technology AS.

Del artikkel: