Northugs butikkåpning: “Godt fornøyd med lanseringsdagen”

Lørdag åpnet skistjerna egen butikk på Majorstua.

For tre år siden lanserte Petter Northug, i samarbeid med selskapet Brand Assist, merkevaren Northug. I helgen åpnet skistjerna fysisk butikk i Bogstadveien.

Merkevaren som startet med en kolleksjon sportsbriller er i dag også utvidet med kolleksjoner av sportsklær. Den nyåpnede butikken er dessuten smykket med noen av de gjeveste troféene fra Northugs skikarriere, og skal i kombinasjon med nettbutikken bygge merkevaren Northug.

Annonse

Jo vi er godt fornøyd med lanseringsdagen med vår Northugs butikk. Vi fikk gjort butikken godt kjent gjennom PR og det kom bra med folk som handlet. Vi selger idag merkevaren gjennom landets lendende sportsbutikker og pure players innenfor sport, i tillegg til egen nettbutikk, forteller Jon Inge Gullikstad til Ehandel.

LES OGSÅ: Northug øker med 60 prosent – beste resultat siden start

I butikken ønsker Northug og teamet i Brand Assist å teste nye idéer og konsepter, i tillegg til å stille produktene tilgjengelig for kunder som ønsker å prøve produktene før kjøp.

Selv om skikarrieren min bare så vidt har begynt, er utviklingen av Northug merkevaren minst like viktig for meg. Når jeg en gang langt inn i fremtiden skal legge bort skiene, vil det være fint å kunne legge dem på butikkhylla, sa Northug i en pressemelding i forbindelse med åpning av butikken.

Northug var selv til stede under åpningen, og Gulliksen forteller at de har stor tro på fysiske butikker i kombinasjon med nettbutikk.

For oss er en egen nettbutikk på Majorstua et ledd i å øke kjennskap og preferanse til merkevaren, avslutter Gullikstad.

LES OGSÅ: Northugs e-handelsrykk – setter inn støtet med nyrekruttert nettsjef

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!