Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NXT feirer 5 år - den nye kjøpsatferden er i fokus

therese.karlsrud.haugen

Går av stabelen i Oslo den 7. oktober!

 

ANNONSE

Den 7. oktober arrangeres NXT - “The Future of Commerce” i Oslo for femte år på rad. Temaer som vil bli tatt opp under dagen er hvordan kjøpsatferden endres av nye trender som live shopping og hvordan e-handel blir et stadig tydeligere fokus på sosiale medier.

På bakgrunn av dagens omstendigheter vil konferansen arrangeres digitalt med hovedprogram, breakout sessions, paneldebatter, networking, interaktivitet med mer. Her vil blant den raskt voksende plattformen TikTok,  Facebook Shops, nye muligheter i Google og ikke minst Amazon ha en fremtredende rolle.

Etter det digitale eventet vil det bli en felles middag, hvor bransjekolleger får møtes fysisk. Kvelden kommer også til å by på prisutdeling og underholdning.

Vi har lagt mye ressurser i å få ut så mye som mulig gjennom det digitale formatet. Samtidig vet vi hvor mye netthandlerne og bransjen lengter etter og møtes igjen. Derfor arrangerer vi også en bransjemiddag, etterfulgt av fest. Vi forholder oss selvsagt til helsemyndighetenes anbefalinger og håper at antallet personer kan utvides innen eventet går av stabelen, sier Sahra Thurdin, Head of Event på Ehandel.

LES OGSÅ: Ehandel lanserer en helt ny møteplass - What's NXT?

Deler ut 500 gratisbilletter

Ordinært koster billetten 495 kroner for medlemmer av Ehandel Network og 3995 for ikke-medlemmer, men er du en av de første 500 til å bestille får du billetten gratis. Disse slippes torsdag 2. juli.

Vi slipper 500 gratisbilletter som betyr at de første 500 netthandlerne som booker billett til NXT Nordic deltar kotsnadsfritt. Det digitale formatet gjør det mulig for oss å gi en verdifull fordel til våre medlemmer, og vi håper på 1-2000 deltagere. I Oslo har vi hatt ca. 1000 deltagere før og ettersom konferansen nå blir billigere for alle som er medlemmer i Ehandel Network og er digital, føles målet realistisk, sier Frida Clementz, Head of Marketing i Ehandel. 

Den digitale konferanseplattformen vil også skape mange muligheter for leverandører, som vil være synlige og få plass i programmet. 

Vi har designet konferansen for å gi våre partnere en verdi. Det fysiske utstillingsområdet har blitt digitalt og jeg kan love at våre partnere kommer til å få kvalitetstid med sine netthandelskunder. Det å planlegge vil være nøkkelen fremover og det er morsomt å se hvor kreative mange av våre partnere er. Det digitale formatet gir jo også en helt annen mulighet til statistikk og oppfølging, sier Viktoria Eklund, Head of Sales på Ehandel.

For mer informasjon, se NXT Oslo.

På grunn av Covid-19 kommer det kun til å være et begrenset antall middagsbilletter tilgjengelig.

Del artikkel: