Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NXT flyttes til oktober – forventer fullsatt Spektrum

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Den 11.oktober vil NXT gå av stabelen.

ANNONSE

Til tross for lettelser i restriksjoner i Norge har Ehandel, som står bak e-handelskonferansen NXT – The Future of Commerce, tatt avgjørelsen om å flytte arrangementet til 11.oktober 2022.

Det krever store forberedelser å gjennomføre en stor konferanse som NXT og vi kjente at både vi som arrangør men også våre partnere får for kort tid på seg med mindre enn to måneder til å planlegge, sier Niclas Albäck, partneransvarlig på Ehandel.

NXT vil foregå på Oslo Spektrum akkurat som i 2019 og Ehandel regner med å fylle lokalene til maksgrensen på 1 000 deltakere. Temaet vil fortsatt være The Sustainable Generation og det skal nå legges ned en stor innsats for å styrke programmet med interessante foredragsholdere i tillegg til flere aktiviteter gjennom dagen.

Når vi nå får god tid til å jobbe med selve programmet får vi dessuten mulighet til å fange opp det aller mest aktuelle og skape et innhold som virkelig kommer til å gi inspirasjon og være av verdi for publikum,  sier Johanna Allhorn, sjefsredaktør i Ehandel, og uttaler videre:

Når pandemien nå forhåpentligvis trapper ned er jeg overbevist om at bærekraft kommer til å rykke opp i toppen som tema igjen, og det er akkurat det vi skal fange på NXT 11.oktober.

Alle deltakere som har booket billetter blir automatisk ombooket til 11.oktober. For andre interesserte er det fortsatt tilgjengelige billetter på NXTs nettsider.

Del artikkel: