Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

NXT Nordic 2024: The Future of Commerce Technology

Den 23. oktober 2024 er det endelig tid for NXT Nordic, Nordens største møteplass for e-handlere, å returnere til Oslo Spektrum, med temaet The Future of Commerce Technology.

Den 23. oktober 2024 er det endelig tid for NXT Nordic, Nordens største møteplass for e-handlere, å returnere til Oslo Spektrum. Med temaet "The Future of Commerce Technology" vil eventet by på spennende foredrag, inspirerende utstillere og gylne nettverksmuligheter for alle som arbeider med eller er interessert i netthandel.

NXT Nordic er et event som følger de siste trendene og utviklingen innen netthandelsbransjen, men også holder et øye med det som kommer. Hvert år endrer eventet tema for å kunne gjenspeile aktuelle temaer og gi et friskt innblikk i hva som venter i fremtiden. I år er det handelsteknologien som står i sentrum, og vi skal lære mer om hvordan teknologien kan forbedre kundeopplevelsen, effektivisere virksomheten og skape nye muligheter for e-handlere.

I løpet av en hel dag vil besøkende kunne ta del i over 50+ foredragsholdere som deler sine kunnskaper, erfaringer og visjoner om fremtidens handelsteknologi.

I tillegg til foredragsholderne vil det også være over 40+ utstillere til stede. Besøkende vil kunne oppdage nye løsninger, teste nye innovasjoner og knytte kontakt med potensielle leverandører og samarbeidspartnere. Blant årets utstillere finner du blant annet Reclaimit, Helthjem, Svea Bank, Bizzkit og Swedbank Pay med flere.

NXT Nordic er ikke bare en mulighet for å kunne lære mer om handelsteknologi, men også for å nettverke med andre aktører i netthandelsbransjen. Eventet forventes å tiltrekke seg over 1 200 besøkende i år, fra små og store e-handlere til leverandører, konsulenter, medier og myndigheter. Det vil være rikelig med anledninger til å utveksle ideer, erfaringer og kontakter med likesinnede i løpet av dagen.

Dette er en begivenhet du ikke bør gå glipp av hvis du arbeider med netthandel på noen som helst måte, og ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer i bransjen. Hold øye med NXT Nordic's hjemmeside når vi slipper årets billetter, da de vanligvis selger ut raskt.

Hvis du er interessert i å bli partner eller sponsor for NXT Nordic, kan du kontakte arrangementansvarlige på collaboration@nxtnordic.com. Det er fortsatt noen plasser igjen for utstillere og talere, så benytt sjansen til å vise frem din virksomhet og merkevare for et engasjert og relevant publikum.

Vi sees på NXT Nordic 2024 den 23. oktober www.NXTNordic.com

Del artikkel: