Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny kjede åpner ubemannede og døgnåpne butikker i Norge

iStock
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Høy sikkerhet med BankID og QR-koder.

ANNONSE

Den nye dagligvarekjeden AlltiMat 24-sju planlegger å åpne flere ubemannede, døgnåpne butikker i Norge. Dette skriver Finansavisen.

Vi skal drive ubemannede, døgnåpne dagligvarebutikker på ulike steder i Norge. Vårt fokus vil være mindre steder som ikke har et tilbud i dag, sier Bendic Klevstadberget, daglig leder i AlltiMat 24-sju, til Finansavisen.

Inspirasjonen er hentet fra Sverige, hvor lignende konsepter allerede er i gang. Den daglige lederen forteller at målet er å åpne 10 butikker innen første kvartal 2022, og minimum 60 butikker innen fem år.

Vår svenske avdeling har nettopp åpnet sin første butikk. Vårt mål er å åpne første butikk i Norge i løpet av andre kvartal 2021, sier Klevstadberget.

De ubemannede butikkene skal fungere på den måten at kundene via BankID og QR-koder får tilgang til å låse opp butikken, plukke ut de varene de ønsker, skanne dem i kassen, og betale med kort eller Vipps.

LES OGSÅ: Helthjem og Morgenlevering rundet halvannen milliard: "Enorm vekst"

I følge dagligvarekjedens nettsider kan man lese at de vil føre kjente merkevarer i tillegg til lokale råvarer som kjøtt, fisk, grønnsaker og bakevarer. De bemerker også et mål om å være selvforsynte med strøm innen 2023, samt at de har en langsiktig miljøplan hvor butikkene skal gi et minimalt klimaavtrykk.

Del artikkel: