Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny konsernsjef til Clas Ohlson

Kristofer Tonström blir ny konsernsjef i Clas Ohlson etter Lotta Lyrå.
therese.karlsrud.haugen

Feirer med knallsterke tall.

ANNONSE

Clas Ohlson har funnet sin nye konsernsjef, som skal ta over etter Lotta Lyrå. I juni meddelte Lyrå at hun kom til å forlate kjeden til fordel for en ny jobb som hun ikke kunne takke nei til.

Nå har styret ansatt Kristofer Tonström som sin nye toppsjef. Han kommer fra rollen som daglig leder i moteselskapet Filippa K og vil tiltre stillingen senest 9. mars 2021.

Mitt bilde av Clas Ohlson er preget av styrken i merkevaren, selskapets fascinerende historie og den klare bedriftskulturen. Clas Ohlson har allerede en fantastisk posisjon i markedet og det blir utrolig spennende å bidra sammen med alle ansatte i transformasjonsreisen som selskapet har begynt, sier Kristofer Tonström, i en pressemelding.

Netthandelen fortsetter å øke

Den nye ansettelsen kan selskapet feire med knallsterke tall under sitt første kvartal, som strekker seg fra 1. mai til 31. juli. Spesielt sterk vekst er det for netthandelen, som økte med 63 prosent til en omsetning på 184 millioner kroner. Totalt omsatte kjeden for 2,07 milliarder kroner under kvartalet, som er en økning på 1 prosent eller 30 millioner kroner.

Samtidig landet driftsresultatet på 166 millioner kroner, som er en oppgang på 110 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Etter en sommer der mange har tilbrakt mer tid hjemme kan jeg konstatere at vi har lykkes med å møte de nye kundebehovene på en god måte. I tillegg har vi hatt et relevant sortiment og våre satsninger på andre plattformer som Mathem og Kolonial har fortsatt å utvikle seg svært positivt. Dette i kombinasjon med vårt butikknettverk og våre mange, fleksible leveringsalternativer gjør at vi har tatt et viktig steg nærmere kunden, skriver Lotta Lyrå, i en kommentar til rapporten.

Lotta Lyrå vil forbli i selskapet frem til 4. desember. Deretter kommer selskapets økonomiansvarlig Per Christiansen til å ta over ansvaret frem til Kristofer Tonström tiltrer stillingen.

Del artikkel: