Ny ledergruppe i Virke: ”Skal nå ambisiøse mål”

Tiltrer i dag.

Hovedorganisasjonen Virke har denne våren gjennomført en omorganisering med mål om å bli en enda mer medlemsorientert organisasjon. I dag, 1. september, tiltrer den nye ledergruppen.

Vårt mål er å styrke rollen til handels- og tjenestenæringen i Norge, sikre gjennomslag for våre kampsaker og levere relevante og gode tjenester til våre medlemmer, på nye måter. Den nye versjonen av Virke, som viser seg for første gang i dag, er smartere, mer strategisk og tettere på, sier Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke, i en pressemelding.

Annonse

I tillegg til administrerende direktør, består den nye ledergruppen av Per Hamann - direktør for vekst og utvikling, Mille Haslund Mellbye - direktør for tjenester, Hege Lunder - direktør for organisasjon og kompetanse, Irlinn Tystad - direktør for medlemsengasjement og Stian Sigurdsen - direktør for samfunnspåvirkning.

Vi har valgt på øverste hylle blant over 160 søkere til fem stillinger. Laget vi har satt sammen er ledere med solid ledererfaring og strategisk kompetanse. Tre eksterne og to interne utgjør den nye ledelsen i Virke, sier Kristensen, og legger til:

Virke skal nå ambisiøse mål fremover. Vi skal bli den foretrukne organisasjonen for fremtidens næringsliv, og bidra til å styrke konkurransekraften til norske virksomheter i en stadig tøffere internasjonal konkurranse. Når endringstakten hos våre medlemmer blir stadig høyere, må også vi omstille oss. Det skulle bare mangle.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!