Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Ny løsning forenkler og effektiviserer nettbutikkenes hverdag

Quickship har fått på plass en løsning som forenkler administrasjonen i tilknytning til forsendelser av store pakker og forsendelser med ukurante mål.

I juni kjøpte Lettbutikk opp teknologiselskapet Easy2You Technology. Formålet var å gjøre Lettbutikk unike på områder som fortolling av varer, import, samt frakt av varer både innenlands og internasjonalt. Nå har samarbeidet begynt å bære frukter som nettbutikkene kan høste fordeler av, noe som er spesielt viktig for kundene hos den Lettbutikk-eide tjenesten Quickship:

Tradisjonelt har vi stort sett spesialisert oss på mindre forsendelser og småpakker som veier under 35 kilo. Nå har vi imidlertid fått utviklet en tilleggstjeneste som gjør det mulig å booke større forsendelser direkte i Quickship, som er det systemet våre kunder bruker i sin ordrehåndtering. Gjennom integrasjonen med løsningen som Easy2You har utviklet er det nå også mulig å sende produkter som madrasser, badekar og andre forsendelser som ligger utenfor de tradisjonelle maksmålene like smidig som om det var en liten pakke. Det beste er at alt skjer i Quickship – det samme systemet som kundene våre kjenner fra før, forklarer Anders Haukedalen som er salgssjef for Quickship.

Enklere, raskere og rimeligere

Løsningen ble rullet ut mot eksisterende kundemasse i begynnelsen av september, og erfaringene etter de første ukene er gode.

Kundene som bruker Quickship har fått et bedre produkt- og tjenestetilbud der de får flere produkter og tjenester samlet på samme sted. De vil oppnå å spare tid i sin egen administrasjon av transportbestillinger, og sist, men ikke minst, vil de også få reduserte kostnader gjennom våre avtaler med denne løsningen, tilføyer daglig leder i Easy2You, Espen Slyngstad, avslutningsvis.

 

Del artikkel: