Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny rekord for Posten - økning på nesten 450 prosent

Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Alle" vil ha varene levert på døren i disse dager.

ANNONSE

PostNord er ikke de eneste som har opplevd rekordvekst de siste ukene, også Posten Norge setter nye rekorder. I Oslo og Akershus merket de trykket mest, med en økning på nesten 450 prosent sammenlignet med samme uke i fjor.

Vi har aldri kjørt flere varer hjem på døren til folk enn hva vi gjorde i forrige uke og i går satt vi nok en ny rekord i vårt område. Folk ønsker ikke å oppsøke store folkemengder i disse tider, og vil derfor ha varene levert på døren, sier regiondirektør Hans-Øyvind Ryen i Posten i en pressemelding.

Regiondirektøren tror at coronasituasjonen vil åpne øynene til kunder som tidligere har vært vant med å hente pakker i butikk dersom det ikke er plass til dem i postkassen.

Posten har utviklet mange forskjellige måter å levere pakker hjem til mottakerne på. Nå får de også øynene opp for hvor enkelt og praktisk dette er, sier Ryen.

LES OGSÅ: Storsatsing: PostNord tidobler kapasiteten på hjemlevering

Nye rutiner preger konsernets ansatte

På grunn av coronakrisen har det ved flere avdelinger i konsernet blitt mindre å gjøre for de ansatte. Posten har derfor måttet tenke nytt og legge om flere av sine rutiner.

I disse dager trenger vi mange flere medarbeidere til hjemlevering. Det gjør at vi kan utnytte kapasiteten der koronakrisen har gjort at det er blitt mindre å gjøre. Jeg vil rose medarbeiderne som er fleksible og tar utfordringene på strak arm. De står på i en krevende tid, og er stolte over å bidra til at samfunnet går rundt, sier Hans-Øyvind Ryen.

Også PostNord finner nye løsninger for å kunne møte eksplosjonen av hjemleveringer, hvor sjåfører som normalt kjører til butikk nå også leverer hjem til kunder på dagtid.

LES OGSÅ: Liste: Matbutikker på nett 2020

Del artikkel: