Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny toppjobb for tidligere kommunikasjonssjef i Komplett

Ingebjørg Tollnes
therese.karlsrud.haugen

Blir daglig leder.

ANNONSE

Fra 2007 til i fjor var Ingebjørg Tollnes kommunikasjonsdirektør i netthandelsselskapet Komplett, men under våren 2019 ble det kjent at hun hadde forlatt selskapet. Nå er det klart at Tollnes vil tre inn i rollen som daglig leder i Sandefjord Næringsforening (SNF), etter avtroppende Marit Sagen Gogstad.

Jeg har jobbet som selvstendig det siste året og hatt spennende oppdrag. Så dukket denne muligheten opp. Sandefjord Næringsforening er en av Norges mest aktive næringsforeninger og blitt en viktig arena for næringslivet i Sandefjord m/omegn. Foreningen har 560 medlemmer, og jobber tett med mange aktører, spesielt Sandefjord Kommune om er svært næringsoffensiv, sier Tollnes til Ehandel.

Den tidligere kommunikasjonsdirektøren vil starte i sin nye stilling 1.mars, og vil frem til 1. mai jobbe noe redusert for å ivareta et annet engasjement hun for tiden har.

Min oppgave er å lede Sandefjord Næringsforening og utvikle denne til å være relevant for medlemmene i et tid hvor omverdenen endres i høyt tempo. Det gleder jeg meg til sammen med svært dyktige kollegaer, sier hun.

Tollnes er selv oppvokst i Sandefjord og startet jobblivet som markedssjef i Color Line, hvor hun var i 12 år. Etter dette hadde hun tilsvarende stilling i fem år hos Itegra og MPX, som i dag er Komplett Bedrift. Utover det har hun styreerfaring fra blant annet NHO Vestfold, Distansehandel Norge, NHO Handel samt SNF.

Med Ingebjørg som ny daglig leder får SNF en frontfigur med god innsikt i kommunikasjon og solid næringslivserfaring fra ledende bedrifter i Sandefjord, sier styreleder Morten Gran i SNF, i en pressemelding.

Del artikkel: