Ny toppsjef: Han skal lede samarbeidet mellom Schibsteds vekstraketter

Går tilbake til Schibsted-sfæren.

Helthjem Netthandel og Morgenlevering er to av selskapene under Schibsteds Ecommerce & Distribution-divisjon. I fjor omsatte selskapene for like i underkant av en milliard kroner. Hans Kristian Hallén-Hasaas har tidligere vært med å bygge opp Helthjem før han nå blir hentet inn som prosjektdirektør for Schibsted Ecommerce & Distribution.

Hallén-Hasaas kommer senest fra stillingen som administrerende direktør i Forlagssentralen AS. Tidligere har han, foruten å være involvert i Helthjems vekstbygging, også hatt ulike roller innen forretningsutvikling og virksomhetsstyring i Posten Bring.

Annonse

Ecommerce & Distribution har hatt en fantastisk utvikling de siste årene. Jeg ser frem til å jobbe et sted hvor innovasjon og nye forretningsmodeller er en del av hverdagen. Dette blir utrolig spennende, sier Hallén-Hasaas i en pressemelding.

39-åringen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i Logistics, Supply Chain & Networks. Cathrine Laksfoss, administrerende direktør i Schibsted Ecommerce & Distribution, forteller at hun er glad for å få Hallén-Hasaas tilbake på laget.

Han har rett kompetanse og tyngde for å håndtere viktige oppgaver og er rett og slett en som kan gå rett inn i teamet og måten vi tenker på. Han er sterk, klartenkende og dyktig i faget sitt, sier Laksfoss.

LES OGSÅ: Schibsted investerer i kanadisk AI-selskap

Leverte 16 millioner pakker

Med en omsetning på nærmere en milliard kroner i 2021, leverte divisjonen over 16 millioner pakker i løpet av året. Distribusjonen skjer i samarbeid mellom Amedia, PolarisMedia og Schibsted som til sammen rekker over hele landet. Laksfoss påpeker at det er noe tøffere tider i markedet nå – men også at vekststrategien er tydelig fremover.

Det har vært en utrolig vekstreise, og vi er stolt av at så mange bruker oss hver eneste dag. Så er det ligg mer krevende tider nå, som for de fleste, men vi har en lagt en klar vekststrategi videre – med et mål om å gjøre handel og spesielt gjenbruk enda enklere for folk. Nå ser vi frem til å sette i gang de gode planene vi har, sier Laksfoss.

LES OGSÅ: Svensk tech-selskap får Schibsted på eiersiden: "Skal forenkle returer"

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!