Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny toppsjef i Plantasjen

​Nina Jönsson, ny admistrerende direktør i Plantasjen.
Foto: Plantasjen
therese.karlsrud.haugen

Bytter ut norsk sjef etter åtte måneder.

ANNONSE

Siden 1. oktober har tidligere Sats Group-sjef Olav Thorstad vært administrerende direktør for Plantasjen-kjeden. Nå går han av, under åtte måneder senere.

Rollen tildeles videre til Nina Jönsson, som kommer fra Ratos-selskapet HL Display. Ratos har eid Plantasjen siden 2016.

Jeg ser frem til å fortsette å utvikle Plantasjen som den ledende aktøren innen planter, blomster og relaterte produkter i Norden. Vi har gode muligheter for å legge til rette for at folk skal føle seg bra ved å stelle med blomster, planter og hage. Fornøyde kunder og ansatte som utvikler seg, det brenner jeg for, sier Nina Jönsson, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Plantasjen falt: "Pandemien påvirket ikke"

Jönsson er utdannet siviløkonom og har lang erfaring innen internasjonal detaljhandel. Karrieren hennes omfatter sortiment- og innkjøpsdirektør i ICA Sverige og 19 år i en rekke lederstillinger i Procter & Gamble. Hun vil tiltre sin nye stilling 27. mai.

Med Ninas lange operative erfaring fra forbrukerrettet virksomhet og dokumenterte evne til å skape forbedret lønnsomhet med kunden og de ansatte i fokus er vi overbevist om at hun er en god leder for Plantasjen. Vi vil takke Olav Thorstad, som har lagt et godt grunnlag for arbeidet med sterkere kundetilbud og økt kundetilfredshet. I disse spesielle tider med nye markedsforhold er det tydelig at mange forbrukere prioriterer den type produkter og tjenester som Plantasjen tilbyr, sier Anders Slettengren, leder for forretningsområdet Consumer & Technology i Ratos og styreleder for Plantasjen.

Ehandel har forsøkt å kontakte Plantasjen for ytterligere kommentarer.

Del artikkel: