Ny toppsjef til Boozt fra Zalando – ”vil ta virksomheten til neste nivå”

Svein Thiessen tar over stafettpinnen.

Boozt er tvungen til å omrokkere ledergruppen da Lars Lindgaard har valgt å forlate sin stilling som Chief Supply Chain Officer for Boozt Group. Dette etter å ledet konsernet fra en outsorcet 3PL-løsning til en full in-house logistikkløsning.

Sven Thiessen overtar rollen med sin lange erfaring innen feltet. Blant annet har han ledet logistikkvirksomheter hos Zalando, Zalando Lounge og Amazon.

Annonse

Jeg vil takke Lars Lindgaard for hans fremgangsrike arbeid med å insource vår håndteringsvirksomhet samtidig som han har sikret førsteklasses leveranse og kundetilfredshet til tross for høyere ordrevolumer enn forventet. Lars har tatt beslutningen om at det er tid for å ta neste steg i sin karriere. Vi er takknemlige for hans innsats og ønsker han lykke til i hans fremtidige oppgaver, sier administrerende direktør i Boozt Group, Hermann Haraldsson, i en pressemelding.

Overtakeren Thiessen vil begynne i sin nye rolle 1.april. I en overgangsperiode vil han jobbe sammen med Lindgaard for å sikre en vellykket videreføring av arbeidet, opplyser selskapet.

Sven Thiessen har lang erfaring med å ruste logistikkvirksomheter for hypertilvekst og skalerbarhet og jeg er overbevist om at han gjennom å bygge videre på den fremgangen vi har hatt hittill, vil ta vår logistikkvirksomhet til neste nivå.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!