Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny toppsjef til FINN: ”En tydelig endringsleder”

Eddie Sjølie er den nye adm. direktøren i FINN.
Foto: Caroline Roka/FINN
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Viktig å holde trykket oppe"

ANNONSE

Omtalt som den "naturlige etterfølgeren" av styreleder i FINN, Kristin Skogen Lund, tar Eddie Sjølie nå over rollen som administrerende direktør i Norges største markedsplass.

Først og fremst takker jeg for tilliten og er veldig glad for å ha fått jobben. FINN er inne i en veldig interessant og spennende fase hvor vi arbeider mye med innovasjon og endringer for å kunne tilpasse oss fremtiden. Jeg synes dette er veldig motiverende. Det er en prosess som har pågått en stund, og som egentlig aldri vil avsluttes. Jeg gleder meg til å skape nye løsninger for det norske folk sammen med gode kollegaer, sier Eddie Sjølie, nå administrerende direktør i FINN, i en pressemelding.

Sjølie tiltrådte rollen i går, 3.november. Med lang fartstid innen FINN fra før av - er styrelederen sikker på at han er den beste kandidaten for jobben.

Tidligere har Sjølie hatt lederansvaret for strategi og forretningsutvikling i FINN, han har vært kommersiell direktør og bekledd rollen som konstituert administrerende direktør i selskapet ved to anledninger.

Siden Eddie begynte i FINN i 2011 har han vist et særdeles solid og fremtidsrettet lederskap, og han har vært en sentral drivkraft bak strategien om neste generasjon markedsplass. Jeg er trygg på at vi under Eddies ledelse vil fortsette å realisere det fantastiske potensialet som ligger i FINN. Eddie har allerede fungert i rollen i to omganger, senest siden i sommer, og han har også representert FINN i Schibsteds nordiske markedsplassledergruppe det siste året. På mange måter har han vist seg som den naturlige etterfølgeren, sier Kristin Skogen Lund, styreleder i FINN og konsernsjef for Schibsted.

Tidligere FINN-sjef, Christian Printzell Halvorsen, EVP for Nordic Marketplaces i Schibsted, er også fornøyd med valget av sin etterfølger, og uttaler at Sjølie vil være en sterk bidragsyter i det nordiske samarbeidet fremover.

Jeg har jobbet med Eddie over mange år og kan med hånden på hjertet si at det finnes få personer med så dyp forståelse for dynamikken i markedsplasser, både hos konsumenter og profesjonelle kunder. Han har store ambisjoner på vegne av FINN og han er en tydelig endringsleder. Ikke bare vil Eddie være en god leder for FINN, han vil også være en sterk bidragsyter i det nordiske samarbeidet hvor FINN spiller en avgjørende rolle, sier Printzell Halvorsen.

Tidligere i år gikk markedsplassen til topps i Norsk Kundebarometer 2021. Sjølie håper at hans tidligere erfaring i FINN vil være til nytte for det stadig økende antallet forbrukeren som benytter seg av markedsplassen.

Det er mange fordeler med å kjenne organisasjonen godt, men jeg er også veldig bevisst på at vi trenger ny inspirasjon utenfra for å sikre at vi stadig er aktuelle for våre kunder og brukere. De forventer kontinuerlig mer av oss og får nye alternativer hele tiden -  så det er viktig for oss å holde trykket oppe, sier Sjølie.

Del artikkel: