Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny TV-serie får inn nettbutikk som hovedsponsor: ”Ganske uvanlig”

Kompani Lauritzen
TV2
therese.karlsrud.haugen

"En sjeldent god match".

ANNONSE

Førstkommende lørdag går nettbutikken Milrab på luften med Kompani Lauritzen, som er TV2 sin nye storsatsing med tidligere syklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen samt programleder Kristian Ødegaard.

Her inviteres en gjeng kjendiser til å delta i Lauritzen sin spesialutdanning, hvor de under militær disiplin skal gjennom en rekke øvelser og konkurranser. I følge TV2 sine estimater skal seertallet ligge godt over serier som 71° Nord.

Milrab har gjort digital suksess med taktisk utstyr til trening og friluft siden oppstarten i 2005, og bikket nylig en omsetning på 150 millioner kroner. Nå blir utstyret deres å se på TV-skjermen.

Vi er hovedsponsor og har levert alt utstyr. Er ganske uvanlig at en nettbutikk, spesielt med vår størrelse, er med på en såpass stor satsning på TV, sier Marius Anthonisen, markedssjef i Milrab, til Ehandel.

LES OGSÅ: Den norske B2B-suksessen omsetter nå for 150 millioner kroner

Vil øke kjennskapen

Ofte er det merkevarene selv som går direkte inn slike i konsepter, og det er ikke like vanlig at en multi-brand butikk med ulike merkevarer og produktkategorier får et såpass stort sponsorat. Denne gangen skal det dog ha vært en god match mellom Kompani Lauritzen og Milrab.

I den innledende dialogen med TV 2 og Seefood, så var vel alle parter rundt bordet enig om at dette var en sjeldent god match. Det gjør jo at alle involverte strekker seg litt ekstra for å få det til å lykkes. Så både Seefood, TV 2, de involverte internt og merkevarene vi har samarbeidet med skal ha sin del av æren for at dette ble en realitet.

Sponsoratet blir en annen type markedsføring enn det Milrab er vant til, og de er nå spente på hvordan TV-programmet vil påvirke trafikken i nettbutikken.

Normalt jobber jo vi mye taktisk og kortsiktig i form av mer performance-drevne aktiviteter, så dette blir litt på andre siden av skalaen. Vi tror det vil øke kjennskapen til Milrab for Ola og Kari Nordmann, så får vi se. Men vi har fått en sneak peak på de to første episodene, så det ser veldig lovende ut, avslutter Anthonisen.

Del artikkel: