Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny utfordrer i dagligvaremarkedet: “Det er på tide”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal tilby et annerledes utvalg enn de etablerte aktørene.

ANNONSE

Eksotisk, autentisk og inspirerende utvalg. Dét skal den nye dagligvareaktøren Fudi kombinere med lave priser for å lokke kundene fra de kjente, etablerte konkurrentene.

Bak det nye konseptet står blant annet Mathias Havgar, daglig leder i Fudi. Han har etter flere års opphold i utlandet kommet frem til at utvalget i norske dagligvarebutikker er alt for dårlig.

Det virker som at de etablerte aktørene er mer opptatt av å kopiere hverandre på pris og vareutvalg enn å faktisk tilby noe nytt til kundene. Det norske folk blir mer og mer interessert i mat og vi mener det er på tide at mer inspirerende og spennende mat blir tilbudt til flere til lave priser, sier Havgar i en pressemelding onsdag formiddag.

Den tøffe konkurransen i dagligvaremarkedet skremmer ikke nykommeren. Fudi påpeker blant annet de etablerte aktørene og lavpriskjeder som Normal skal få konkurrere om produkter som bleier og vaskemiddel – selv skal de fokusere på matvarer og spennende middagsmåltider til billige priser.

Vi merker jo veldig godt at det å etablere seg som en ny aktør på dagligvaremarkedet er vanskelig, alt fra avtaler med leverandører til lokaler er vanskeligere som liten enn som stor – spesielt i denne bransjen, sier Phillip Kvalnes, en del av teamet bak Fudi.

Dagligvareaktøren ser store muligheter for å vokse i årene som kommer og har allerede satt seg som mål å telle 15 butikker i løpet av de kommende 5 årene. Første butikk åpner på Holmen Senter i Asker, førstkommende torsdag. Denne butikken skal ledes av Ali Shuja Mahmudi som har over 10 års erfaring som butikksjef i Bunnpris og Kiwi.

Vi ser at kundene stadig etterspør mer autentiske produkter som de større kjedene ikke selger. Fudi blir en butikk hvor alle skal kunne handle, både de prisbevisste og de som ønsker seg et bredere utvalg, sier Mahmudi.

 

Del artikkel: