Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nye jobbannonser avslører Amazons nordiske planer

Amazon-sjef, Jeff Bezos.
Foto: Danrok/CC BY 2.0
therese.karlsrud.haugen

Flere nye stillinger.

ANNONSE

Nye stillingsannonser tyder på at Amazon planlegger sitt neste steg inn i Norden, nærmere bestemt Sverige. Dette ved å søke svenske ansatte til sin filial Amazon EU Sarl, som fokuserer på europeisk netthandel.

Det er dog ikke første gangen selskapet søker svenske personer, og for noen måneder tilbake viste nettgiganten også interesse for både norsk- og dansktalende.

LES OGSÅ: Åpner Norges første rendyrkede Amazon-byrå

Denne gangen søker man etter en svensk oversetter, som skal ha sin base i Malmö. Samtidig søker man også en markedssjef, en produktsjef og en Senior Vendor Manager til sitt EU Ekspansjons-team. Disse vil utgå fra Stockholm.

EU ekspansjons-teamet fokuserer spesielt på å bryte ned barrierer for kunder på tvers av hele Europa, for at de skal få en fantastisk handleopplevelse hos Amazon. Teamet ansetter en erfaren markedssjef, som skal hjelpe selskapet vårt å vokse i spesifikke geografiske områder, skriver selskapet i en av stillingsannonsene.

Viktige kvalifikasjoner er at man må snakke flytende svensk, men også ha erfaring med den nordiske e-handelsbransjen.

I følge vår søsternettside Ehandel.se skal flere nordiske nettbutikker også ha blitt kontaktet av Amazon, hvor selskapet har uttrykt at de vil diskutere "et nytt prosjekt". Det kan virke som at man vil lansere den tyske siden til svensk i Sverige. Det er også dit man henvises om man søker på Amazon.se eller Amazon.no i dag.

LES OGSÅ: Amazon åpner kontor i Oslo

Del artikkel: