Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nye måter å handle på - Power lanserer “Drive-Thru“

therese.karlsrud.haugen

Klikk og hent - rett i bilen.

ANNONSE

Det er en tid hvor varehandelen må tenke nytt og det er nå blitt lansert flere innovative løsninger for å sikre varetilgang til kunder under perioden hvor Norge er i "lockdown". Blant annet tester Elkjøp nå egne åpningstider for kunder i risikogruppen mens Byggmax tilbyr gratis hjemlevering for personer over 70 år. Samtidig har Biltema lansert drive-in ved alle sin norske varehus. Nå slenger Power seg på idéen om levering i bilen med en egen Drive-Thru-løsning.

Mange i Norge er nå i den situasjonen at de er bekymret for smitte, eller er i en karantene som gjør at de må unngå andre mennesker. Vi har derfor fått utviklet et Drive-Thru-konsept som mange kjenner igjen fra fast food-bransjen, sier administrerende direktør, Anders Nilsen i Power, i en pressemelding.

Tjenesten vil fungere ved at kunden reserverer varer med Click & Collect i Power sin nettbutikk. Deretter kan kunden komme kjørende til butikken og få varene levert rett i bilen av ansatte hos Power. Betalingen skjer ved hjelp av Vipps.

Inspirert av køstyring man kjenner fra fast food-selskaper som McDonalds har Power også laget et eget venteområdet merket med en portal.

Portalen gjør at det er svært tydelig hvor man skal vente, sikrer en god køordning, sier Nilsen.

Dobling i klikk og hent

Elektrokjeden har allerede rapportert en kraftig økning i salget med 400 prosent, som følger av høyere etterspørsel på utstyr til hjemmekontor og hjemmeunderholdning. Samtidig merker de at flere trenger hvitevarer til matoppbevaring og klesvask samt mobiler og datamaskiner for å kommunisere med jobb, familie og venner. Selskapet kan også opplyse om en doblet bruk av klikk og hent mot fjoråret.

LES OGSÅ: Snart utsolgt for utstyr til hjemmekontor: "Pågangen er stor"

Vi ser også at dobbelt så mange velger vår klikk og hent-løsning, Click & Collect, sammenliknet med året før. Det er tydelig at mange nå ønsker at vi finner frem varene på forhånd før de kommer i butikken. Vår nye Drive-Thru-løsning sikrer i tillegg at kunden kan bli i bilen hele tiden, og på den måten sikre en enda tryggere handel, sier han.

Del artikkel: