Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nytelse.no tester ny distribusjonsløsning: ”En rask og miljøvennlig måte”

Maria Ebbestad, presse- og markedsansvarlig i Nytelse.no.
therese.karlsrud.haugen

Skal tilby ekspresslevering av sex-produkter til pakkeskap.

ANNONSE

Sexleketøy-butikken på nett, Nytelse.no, skal fremover benytte seg av det svenske logistikkselskapet Instabox sine tjenester. Sammen skal de sørge for ekspresslevering av sexleketøy samme dag til nordmenn.

LES OGSÅ: Pakkeautomater øker i popularitet - nå tar de over Norge

Vi har valgt å gå for Instabox fordi det er en rask og miljøvennlig måte å få pakker på. Med strategisk plasserte pakkeskap slipper kunder å stå i butikk eller postkontor for å hente varene sine, og kan heller plukke de opp på veien der det passer dem best, sier Maria Ebbestad, presse- og markedsansvarlig i Nytelse.no i en pressemelding, og legger til:

Produktene vi har er gjerne av den typen man ikke ønsker å gå inn i en butikk for å kjøpe, og når man først har bestilt det, så ønsker man å få det så fort som mulig. Når det gjelder hurtig og diskré levering er Instabox omtrent uslåelige.

60 prosent vekst

Nytelse.no har allerede rapportert sterk salgsvekst under coronapandemien. Nå kan selskapet meddele at omsetningen har økt med totalt 60 prosent sammenlignet med 2019.

Covid-19 har virkelig gitt oss en salgsboom og vi ser helt tydelig at folk bruker mer tid sammen og utforsker eget sexliv. Totalt sett ser vi en omsetningsøkning på 60 prosent sammenlignet med fjoråret, og det kan fort vokse inn mot Black Friday og julehandelen, forteller Ebbestad.

LES OGSÅ: Kraftig coronavekst for Nytelse.no - sikter mot 60 millioner i år

Flere partnerskap på plass

Norgessjefen i Instabox, Benjamin Dale, er svært fornøyd med å få med en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter på laget.

Nytelse.no er en veldig interessant aktør som har vokst betraktelig under koronapandemien. At de er fremme i skoen og ønsker å levere sine varer via oss er et veldig godt tegn på at Instabox-satsingen i Norge er på rett kurs, sier han.

Nytelse.no går inn i rekken av flere aktører som nylig har gått i partnerskap med Instabox. Fra før bruker SkinCity, Junkyard, Bangerhead, Lyko, Babyshop og Lekmer også tjenester fra pakkeskapselskapet.

Det er tydelig at stadig flere kunder og forhandlere ser fordelene med våre pakkeskap. Nå har vi kun vært på det norske markedet i noen måneder, men likevel klart å signere flere store aktører. Ettersom vi fortsetter å vokse er jeg sikker på at henting i pakkeskap blir like vanlig som post i butikk og andre hjemleveringsløsninger, avslutter Dale.

Del artikkel: