Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny milliardsatsing skal investere i digitale selskaper

Team QNTM Group.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Investeringsgiganten Altor lanserer QNTM Group.

ANNONSE

I dag lanseres selskapet QNTM Group, som planlegger å investere i ledende selskaper innenfor digital strategi, salg og markedsføring, som skal bygges opp som et av Europas største økosystemer av digitale selskaper. 

Satsingen skal ledes av tidligere SAS-topp Eivind Roald. Han er i dag industriell rådgiver i oppkjøpsfondet Altor, som blir eier av den nye gruppen.

Med Altor som eier vil vi ha tilgang til kapital og kompetanse for å skape og utvikle QNTM til å bli en av de ledende europeiske digitale plattformene og økosystemene med flere milliarder SEK i inntekter, sier Eivind Roald, administrerende direktør i QNTM, i en pressemelding.

QNTM består i dag av syv digitale selskaper: ARC Group (Curamando, Conversionista, Kurppa Hosk, Animal og Cupole) og har nå også kjøpt seg inn som majoritetseier i det prisvinnende danske e-Commerce-selskapet Hesehus.
Vi er glade for å få QNTM som ny eier i Hesehus. Vi har sett etter en partner som forstår vår bransje, som deler vår syn på å ha en modig vekstplan og som vil støtte oss i å oppnå den, sier Lars Hedal, administrerende direktør og medgründer i Hesehus.

QNTM vil samarbeide med entreprenører for å støtte dem i å skape ledende globale selskaper.

Selskapene i konsernet vil støtte og utvikle digitale løsninger for private og offentlige organisasjoner for å forbedre effektiviteten og øke veksten i topplinjen, fortsetter Eivind Roald.

Del artikkel: