Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nytt nettverk skal løfte frem kvinner i handelsbransjen

fridaclementz

Suksessfullt event blir til en nordisk møteplass.

ANNONSE

Gmeet ble startet i 2017 av en liten gruppe kvinner, som ville være med på å bidra til utviklingen av netthandel. Gmeet har derfor blitt et årlig event for kvinner i handelsbransjen, som vil dele kunnskap, bli inspirert og knytte kontakter. Nå tar gründeren Sanna Thurdin konseptet videre ut i Norden.

Det var ikke mangel på kompetente kvinner i handelsbransjen, men likevel var det ikke mange kvinner som ble sett eller hørt. Etter å ha gått på et antall konferanser og kun hørt på menn, føltes det riktig med et eget sted for oss kvinner, sier Sanna Thurdin fra Ehandel.

Lanserer i Norge

Nå kommer Gmeet-nettverket også til Norge med sitt første norske Gmeet den 4. februar på Clarion The Hub i Oslo. En måned senere, den 4. mars, arrangeres Gmeet i Göteborg.

Mange har savnet et nettverk som Gmeet i Norge. Interessen rundt netthandel og digitalisering av handelen øker og det er mange spørsmål å diskutere og dele innsikt rundt, sier Therese Karlsrud Haugen, redaktør for Ehandel.com i Norge.

Digital møteplass

I tillegg til at nye events skal arrangeres, blir Gmeet også en digital møteplass 365 dager i året med den nye siden www.gmeet.se.

Det er veldig gøy at vi nå får muligheten til å nettverke og utveksle kunnskap også digitalt. Jeg er veldig glad for at Pingis Hadenius (Entreprenør, bedriftsøkonom og jourrnalist), Anneli Furustad (Head of Growth) og Jenny Linder (Nordisk netthandelssjef i RFSU) har takket ja til å bli Gmeet-ambassadører, og vi håper å kunne knytte flere sammen med oss når vi fortsetter å etablere Gmeet i Norden, sier Thurdin.

En viktig del av Gmeet-nettverket vil være et mentorprogram, der både de som søker mentorer og de som vil være det kan bli med.

Det som opprinnelig var en reaksjon til mer likestilling i bransjen har utviklet seg til å bli en møteplass, som gir mye verdi for de som er med. Gmeet er ikke et nettverk for de som vil jobbe med likestillingsspørsmål, men for de som vil påvirke og utvikle netthandel og digitalisering av handelen. At vi alle er kvinner er bare en styrke, avslutter Thurdin.

Registrer deg til Gmeet Oslo 4. februar her.

Registrer deg til Gmeet Göteborg 4. mars her.

Del artikkel: