Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nytt nordisk samarbeid - skal bygge 1000 start-ups

Eivind Roald, administrerende direktør i QNTM.
therese.karlsrud.haugen

"Skal gjøre det enklere å starte opp nye bedrifter"

ANNONSE

For et par uker siden lanserte svenske Altor den nye plattformen QNTM Group, som skal satse på bedrifter innen teknologi og digitalisering. Det er tidligere SAS-topp Eivind Roald som leder satsingen.

LES OGSÅ: Ny milliardsatsing skal investere i digitale selskaper

Nå inngår QNTM et samarbeid med investeringsselskapet Antler, som ble grunnlagt av norske Magnus Grimeland i Singapore i 2017. Sammen skal de bygge opp nye start-ups gjennom Antlers initiativ, "Restart the Future".

Vi er stolte over å bli en av Antlers partnere. Antlers idé om å støtte nye selskaper går hånd i hånd med vår visjon om å bygge et økosystem av digitale selskaper, sier Eivind Roald, administrerende direktør i QNTM, i en pressemelding.

Restart the Future består blant annet av en skole for start-ups av og en idékonkurranse, som startet mandag denne uken. Målet med initiativet og samarbeidet er å danne 1000 nye start-ups innen slutten av 2022.

Jeg mener vi ikke har noen spesielt gode rammer for gründere i Norden. Dette gjør det mye vanskeligere for nye selskaper å komme i gang, sier Roald og legger til:

Sammen med Antler, vil vi gjøre en forskjell for nye selskaper gjennom deres initiativ, Restart the Future. Vi vil sørge for at deres rammeverk fungerer på en måte som gjør det enklere å starte opp nye bedrifter. Det er de nye selskapene som vil hjelpe oss å vokse og etablere nye tjenester som vil sørge for vekst og jobber.

Antler har kontorer i 14 byer i hele verden, inkludert Oslo, Stockholm, New York, London og Sydney for å nevne noen. Siden 2017 har oppstartsfabrikken investert i 250 selskaper verden over, hvor rundt 60 er i Norden.

Del artikkel: