Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ny avtale for pakkehenting - rulles ut ved 80 stasjoner

Avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge og daglig leder Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo.
Foto: Johnny Syversen
therese.karlsrud.haugen

"Lange åpningstider og enkel tilkomst"

ANNONSE

I går ble det klart at svenske Instabox etablerer seg for fullt i Norge med planer om treffe to millioner nordmenn med sine pakkebokser.  I dag meddeler DHL, som er internasjonal markedsleder innen ekspressforsendelser, at de også stepper opp gamet her til lands.

En ny avtale mellom Circle K Norge og DHL Express skal nå gjøre det mulig for privatpersoner å hente pakker ved et 80-talls stasjoner over hele landet.

LES OGSÅ: Instabox etablerer seg i Norge - skal nå 2 millioner kunder

For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge, i en pressemelding.

Tjenesten blir tilgjengelig på Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør.

Får flere kunder

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL, kaller avtalen en vinn-vinn for både kundene og stasjonene.

LES OGSÅ: NetOnNet om netthandelen: "Tror Norge vil hoppe flere år frem"

Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier Aarborg.

Del artikkel: