Oda lanserer samkjøring med netthandelen – tilbyr gratis «haik»

Oda + netthandel = sant.  

Oda leverer store nyheter i dag – de skal nemlig samkjøre med netthandelen. Løsningen er en ny leveringsmodell som skal spare både kunders tid samt miljøet, hvor ledende nettbutikker går sammen med Oda for å levere netthandelskjøp sammen med dagligvarene på døra.

Løsningen er allerede live med Odas samarbeidspartnere Anton Sport og Sprell. Over sommeren henger dessuten Elkjøp, Apotek 1 og Lyko seg på.

Annonse

Dette kan være nøkkelen til en mer bærekraftig hjemlevering for kunden. Med Odas samleveringstjeneste er kostnaden for transport allerede dekket gjennom kjøpet av kundens dagligvarer. Vi kan derfor tilby gratis "haik" for pakken kjøpt på nett hos partnerne, sier Kristin Thornes Woldsdal, daglig leder i Oda Norge.

Med samlevering kan man altså utnytte de leveransene som uansett går hjem til kundene, og man sparer derfor transportutslipp. I tillegg sparer kunden penger da man slipper å betale frakt for kjøpet hos nettbutikken.

Mathilde Arneberg, Direct Distribution Manager i Elkjøp Norge, er svært fornøyd med å skulle bli en del av løsningen til høsten.

Som en av Nordens største nettbutikker, ønsker vi i Elkjøp å gå foran på miljø og kundeopplevelser. Derfor er vi glade for å kunne tilby en løsning som både sparer miljøet for utslipp og kundene for tid, og ser frem til å samarbeide med Oda om en helt ny type hjemlevering til våre felles kunder, sier Arneberg.

Også Helthjem er med på samarbeidet. Først ut av Helthjem-kundene er Lyko som på lik linje med Elkjøp skal være en del av den nye løsningen så fort sommeren er over.

Vi tror på samarbeid og heier på initiativ for å minske miljøbelastningen - og her ser vi et stort potensiale for en stor andel av våre retailkunder. Vi har også som mål å gjøre levering så enkelt som mulig for kundene, og dette er en spennende løsning som jeg tror mange vil få øynene opp for, sier Mattias Sturesson, Head of Home Delivery hos HeltHjem.

LES OGSÅ: Oda-sjefen gir seg i Norge – intern superstjerne tar over 

LES OGSÅ: Oda vokser med en halv milliard – forbereder inntog i Tyskland

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!