Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Oda utvider kundekretsen: «Verdi på nær 300 millioner kroner»

Kristin Thornes Woldsdal, administrerende direktør
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

«Vi er skikkelig stolte.»

ANNONSE

Oda skal levere mat til Oslo kommune, meddeler netthandleren. De neste fire årene skal Oda levere matvarer til byens skoler, barnehager og sykehjem. Anbudskontrakten har en estimert verdi på nær 300 millioner kroner.

Samkjøpsavtalen omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i Oslo kommune. Typiske brukere er Osloskolens kantiner, samt kommunale barnehager og sykehjem.

Vi er skikkelig stolte av at en så stor innkjøper som Oslo Kommune har valgt oss som leverandør til Oslos skoler, barnehager og sykehjem fremover. Med en enkel menyplanlegger og integrert butikkløsning, har vi som mål å forenkle hverdagen til de ansatte i kommunen. Det er veldig hyggelig at en så stor innkjøper som Oslo kommune anerkjenner oss som en leverandør av inspirerende, fristende og klimavennlige matvalg, sier administrerende direktør i Oda Norge, Kristin Thornes Woldsdal.

Fra 2021 til 2022 økte Oda omsetningen på salg til bedrifter, kommuner og organisasjoner med over 70 prosent. I tillegg til å vinne Oslo-anbudet, har også selskapet kontrakter med blant annet kommunen i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Indre Østfold, Ullensaker og Lørenskog.

Bedrifter og offentlige virksomheter utgjør nå en økende del av vår kundemasse. Bakgrunnen for at de velger å bruke Oda er den samme som hos privatkundene. Vi gjør det enkelt å handle det man trenger til lav pris, og sparer bedrifter og de ansatte tid ved å levere maten på døren, sier Kristin Thornes Woldsdal.

Del artikkel: