Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Økt etterspørsel for turtøy på nett - Stormberg tror trenden vil fortsette 

Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg.
Foto: Stormberg
therese.karlsrud.haugen

Oppfordrer til mer tur, men med fysisk avstand.

ANNONSE

Som følge av at de fleste andre aktiviteter og tilbud er stengt, er det nå flere som benytter seg av naturen som et fristed og lekeplass. Det merker turtøysprodusenten Stormberg på salget i nettbutikken.

Vi opplever en økt etterspørsel etter turtøy gjennom vår nettbutikk, kraftig vekst digitalt, samt ønske om enda flere turtips og turmat-oppskrifter gjennom sosiale medier. Her er dialogen med våre Kunder helt avgjørende og setter retning for vårt fokus. Dette er også innhold vi prioriterer å løfte i alle våre kanaler. I Stormberg er vi opptatt av å inspirere flere til å komme seg ut på tur, sier Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg, til Ehandel.

Som for mange andre butikkjeder har Stormbergs fysiske butikker blitt stengt på grunn av unntakssituasjonen. Ekberg forteller at hennes viktigste fokus nå er menneskene som berøres.

Stormberg er et robust selskap med dyktige medarbeidere, lojale Kunder og en sterk markedsposisjon. Det har bidratt til at vi de siste 22 årene har opparbeidet en egenkapitalandel på over 50%. Så lenge vi nå gjør nødvendige tiltak, vil vi være rustet til å komme gjennom en pandemikrise som dette og sikre arbeidsplassene på sikt. Det er menneskene og veien videre som er mitt fokus nå. Vi skal raskest mulig ha alle tilbake i jobb.

"Hold Avstand. Sammen."

Ekberg mener at hverdagsturene er viktigere enn noen gang, og tror at den økte etterspørselen av turutsyr vil kunne fortsette å vokse etter krisen.

På sikt så er jeg sikker på at vår flotte natur og land vil få økt fokus, og med det vil også det bli en etterspørsel etter både turtøy og turutstyr. Trenden vi ser nå, vil bare fortsette å vokse. Vi merker et ekstra høyt trykk på vår ny-lansert turutstyr-kolleksjon i disse dager, en kolleksjon og satsning vi skal utvide og løfte fremover.  

Tuftet på myndighetenes råd har selskapet nå gått i gang med en ny kampanje: "Hold Avstand. Sammen." Målet er å vise at man fortsatt kan dele turopplevelser og samtidig holde den nødvendige avstanden.

Vi ønsker gjennom kampanjen å støtte opp om rådene fra myndighetene om å holde avstand til andre mennesker for å unngå smittespredning. Dette er vår viktigste dugnad noensinne. Samtidig vet vi at vi mennesker trenger hverandre. Vi trenger å stå sammen og føle at vi er en del av et fellesskap, kanskje enda mer nå i denne krevende tiden. Det at vi alle står sammen og følger rådene er også avgjørende for å lykkes med å stoppe smitten.

Del artikkel: