Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Økte prisene på kvinnedagen: ”Mye positiv tilbakemelding”

therese.karlsrud.haugen

Dekket leveringskostnaden.

ANNONSE

For å sette søkelyset på at kvinner tjener mindre enn menn økte leveringstjenesten foodora prisene under Den Internasjonale Kvinnedagen, som markeres 8. mars hvert år.

På et utvalg restauranter eid av kvinner, dekket foodora leveringskostnaden og økte prisene med 6,3 prosent, som skal tilsvare lønnsforskjellen i 2020. Den ekstra inntjeningen skal gå til restaurantene.

Vi i foodora synes det er viktig å rette søkelyset på problemstillingen rundt lønnsforskjellen mellom menn og kvinner. Vi mener det er en selvfølge at kvinner skal ha samme muligheter, vilkår og lønn som menn, og at det er noe både vi og andre bedrifter skal jobbe aktivt mot.

Gjennom dette initiativet vil vi løfte frem, heie på og støtte restauranter på plattformen vår som er eid av kvinner, og håper det kan bidra til et økt fokus på hva vi kan gjøre for å utjevne forskjellene, sier fungerende daglig leder i foodora, Carl Randers, i en pressemelding.

Foodora tilbyr nå levering hjem til kunden fra både restauranter, butikker og egen dagligvarehandel. I år valgte de ut et utvalg restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim, som fikk være med i kampanjen.

Vi har fått veldig mye positiv tilbakemelding på kampanjen, og jeg tror de fleste oppfatter det å betale 6,3 prosent ekstra som et positivt bidrag til restaurantene på kvinnedagen, sier Randers.

Del artikkel: