Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ole Sauar om den store avgjørelsen: ”En utrolig reise”

Jollyroom-gründer Ole Sauar blir styreformann.
Nils Lund

Slutter som daglig leder i Jollyroom.

ANNONSE

Tidligere administrerende direktør, Ole Sauar, grunnla Jollyroom Group i 2009 sammen med sin samboer og Jollyrooms HR-sjef, Terese Fernbring. I påsken stod det klart at grunnleggerne overrekker stafettpinnen, etter mer enn 10 år.

Styret i Jollyroom Group har utnevnt Mattias Jacobsson til ny administrerende direktør, og i den forbindelse overleveres også ansvaret for HR-funksjonen til Nicole Berger. 

Vi har veldig dyktige ledere internt i virksomheten, som dessuten har utviklet seg mye og vært hos oss over lengre tid. Vi ser muligheten til å ta en annen rolle og bidra på en overordnet måte, sier Sauar i et intervju med vår søsternettside Ehandel.se.

I forbindelse med endringene, tar Ole Sauar rollen som styreformann, og Terese Fernbring blir rådgiver og komitéleder i organisatoriske spørsmål.

Dette er en spennende mulighet for båe Nicole og Mattias, men også for meg og Terese, sier Sauar.

Jollyroom Group har i de siste årene hatt en sterk vekst, samtidig som selskapet har gjort store infrastrukturelle investeringer. Selskapet har blant annet investert i bransjens største Autostore-anlegg, og konsolidert virksomheten i Torslanda utenfor Gøteborg, der man disponerer over 75 000 kvadratmeter lager og kontor. Overgangen i ledelsen skal ha pågått det siste året.

Det har vært en utrolig reise - og den fortsetter jo også. Det første viktige målet var å bli størst på nordisk basis, som også var den første delen av reisen. Siden det har vi de siste årene endelig samlet hele virksomheten i Torslanda på Campus Jollyroom med over 75 000 kvadratmeter lager, kontor og restaurant. Det er veldig viktige milepæler. I tillegg har vi også funnet veldig mange dyktige mennesker til virksomheten.

Overleveringen skal ha pågått det siste året, og gründerne har allerede gitt fra seg mye av den daglige driften. Noen større strategiske endringer er imidlertid ikke å forvente, forteller Sauar:

Tanken er å fortsette med den samme planen. Vi har jobbet med å oppdatere en strategiplan det siste året, som er blitt utviklet over tid. Det er selvfølgelig en fordel å ha dyktige ledere internt så vi får fortsette med planene som er lagt og som har vist seg å fungere bra. Men det er klart at man skal utfordre og utvikle seg også. For de ansatte blir det ingen forskjell, sier han.

Del artikkel: