Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Solgte for 4 milliarder og fikk 740 000 nye kunder i fjor

Pär Svärdson, daglig leder i Apotea.
therese.karlsrud.haugen

"Har vært tøft"

ANNONSE

Suksessen fortsetter for Sveriges største nettapotek. I 2020 økte salget til Apotea.se med 50 prosent og landet på hele 4 milliarder svenske kroner. Samtidig skal resultatet har fortsatt å holde seg positivt.

2020 har vært et svært utfordrende å år for Apotea og hele verden. Når pandemien brøt ut ble en ny målgruppe tvunget ut i netthandelen og vi har fått hele 742 000 nye kunder i løpet av året, sier Pär Svärdson, daglig leder i Apotea, i en pressemelding.

Apoteket har også gjort investeringer i automatisering, hvilket har gjort at Apotea nå sender ut over én million pakker i måneden fra lageret i Morgongåva, Sverige.

Vi har også rekruttert flere hundre nye medarbeidere i løpet av året, men det å vokse i tempoet vi har gjort under pandemien har vært tøft. Vår prioritet nå er å inkludere alle som har begynt hos oss og fokusere på arbeidsmiljøet for å bli Sverige beste arbeidsplass.

I 2020 har også de norske nettapotekene rapportert en rekke rekorder, men det er likevel langt igjen til svenskenes nivå når det gjelder å handle apotekvarer på nett.

LES OGSÅ: Fra snus til apotek - tar sikte på 250 millioner innen tre år

Del artikkel: