Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Online-gullsmed åpner showroom i Oslo: ”En selvfølge å ekspandere til Norge”

Victor Halvorsson, adm. direktør og gründer av VANBRUUN.
Foto: VANBRUUN
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Antall norske kunder øker betydelig"

ANNONSE

Det svenskeide smykkehuset VANBRUUN har allerede vært til stede online i Norge siden 2018, men velger nå å ta steget videre. I løpet av tredje kvartal 2022 skal det splitter nye showroomet stå klart i Oslo sentrum.

Jeg er stolt over å endelig kunne fortelle at vi åpner vårt første showroom i Norge. Det er en stor milepæl for hele teamet, og et bevis på at vi gjør en god jobb, sier Victor Halvarsson, gründer og administrerende direktør i VANBRUUN, i en pressemelding.

Siden etableringen i 2014 har selskapet vokst jevnt. I dag omsetter gullsmeden for rundt 100 millioner svenske kroner, og årsaken til lanseringen av showroom nummer to skal være stor etterspørsel fra det norske markedet.

Antall norske kunder øker betydelig og vi ser det derfor som en selvfølge å ekspandere til Norge. VANBRUUN bygger på et løfte om alltid å levere fantastisk service, og det er derfor et naturlig steg for oss å være der for våre norske kunder, med både norske ansatte og lokaler, sier Halvarsson.

Den digitale gullsmeden tilbyr flere tjenester over nett, som for eksempel muligheten til å kunne låne ringer til frierier – eller låne ringer hjem for å kunne prøve i fred og ro. Fra før av har selskapet et showroom i Stockholm, Sverige.

Del artikkel: