Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Oslo Digital henter inn ekspertise på CRM og kundelojalitet

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Henter sitt nyeste tilskudd fra Elkjøp Nordic.

ANNONSE

Etter drøye to år i bransjen opplever Oslo Digital økt etterspørsel i e-handelsrådgivningen, spesielt knyttet til CRM og kundelojalitet. Nå henter gründerene Filip Elverhøy og Edmond Yang ekstra ekspertise.

Derfor henter vi inn en av de beste på området; Therese Pettersen, meddeler Elverhøy.

Det er altså Pettersen som skal hjelpe Oslo Digital å disrupte normene i tiden fremover. Hun kommer i dag fra Elkjøp Nordic hvor hun har brukt de siste årene på å bygge opp en CRM-avdeling med milliardomsetning.

Oslo Digital spesialiserer seg på å kombinere teknologi, markedsføring og innovasjon – det er musikk i mine ører. Etter flere år på kundesiden har jeg savnet en sparringspartner som tør å tenke nytt og som utfordrer normene, sier Pettersen i en pressemelding.

Fra tidligere har Pettersen erfaring fra netthandel som Ecommerce Manager i både Elkjøp Norge og Princessgruppen. Dette var blant annet noe av det som kapret Elverhøys interesse.

Med erfaring fra både netthandel og CRM håper jeg å kunne hjelpe nye bedrifter med å tilby en sømløs kundereise, som oppleves som relevant for kundene samtidig som den er lønnsom for bedriften. Som kunde var det ofte utfordrende å jobbe i krysningspunktet CRM og e-handel, så jeg gleder meg til å benytte min erfaring til å hjelpe kunder med nettopp dette, sier Pettersen.

Oslo Digitals nyeste teammedlem legger dessuten til at bedriftskulturen i selskapet var avgjørende da hun skulle velge sin neste arbeidsplass.

Det snakkes flere språk enn vi er mennesker på kontoret og selv om jeg opplever at vi alle er like engasjerte så har vi veldig ulik bakgrunn, interesser og kulturer. Dette mangfoldet kombinert med høy faglig kompetanse var avgjørende for min del, avslutter Pettersen.

LES OGSÅ: Norsk netthanadelsbyrå skal utfordre bransjen: "Vi er for de som tør å disrupte normene"

LES OGSÅ: Tidligere e-handelstopp gjør suksess med eget byrå

Del artikkel: