Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Outnordic-sjefen gir seg: Fjellsport-gründer stepper inn

Harald Ennen gir seg som sjef for Outnorth og Outnordic.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Stolt over resultatene vi har oppnådd".

ANNONSE

Da Outnorth og Fjellsport slo seg sammen i 2018 ble Harald Ennen, da CEO i Outnorth, også toppsjef i det nye, Egmonteide morselskapet Outnordic. Nå velger han å gå videre.

Gründer og administrerende direktør i Fjellsport, Eric Sandtrø, stepper inn som fungerende konsernsjef i Outnordic, mens jakten på Ennens erstatter pågår.

Outnorth har de siste årene doblet omsetningen, med god lønnsomhet. Både i 2020 og 2021 endte selskapets omsetning på over milliarden i svenske kroner.

Dette får Ennen mye av skryten for.

Jeg har hatt det veldig bra i min tid hos Outnorth. Det har vært en spennende og intensiv reise og jeg er stolt over de resultatene vi har oppnådd sammen. Fremfor alt er jeg takknemlig for muligheten til å bli kjent med og jobbe nære så mange fantastiske folk – alt fra medarbeidere til styremedlemmer og partnere.

Fokus fremover er ikke på nye, operative oppdrag. Nå ser jeg frem til å tilbringe mer tid med min familie og utforske nye muligheter i livet, sier Harald Ennen i en pressemelding.

Ennen avslutter sin tid i Outnorth til sommeren og rekrutteringsprosessen for å finne hans erstatter er som nevnt allerede i gang. Erlend Futsaeter, Senior Director hos Egmont E-commerce, får rollen som fungerende administrerende direktør i Outnorth i overgangsperioden.

Frode Carm, innkjøpssjef i Fjellsport, tar over den daglige driften og fungerer som midlertidig administrerende direktør i Fjellsport i samme periode.

Sandtrø bekrefter til Ehandel at overtagelsen av rollen som Outnordic-sjef er midlertidig og at Fjellsport er i gode hender hos Carm som har mange år bak seg i virksomheten.

Slike prosesser kan ta litt tid. Jeg var heldig å bli spurt og hadde mulighet, og ser frem til å ta denne rollen frem til vi finner en erstatter, forteller Sandtrø.

Del artikkel: