Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

På vei mot milliarden – de bygger egen logistikkløsning

Elisabeth Haug, CEO i Farmasiet.
Foto: Farmasiet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Vi gleder oss enormt til å starte denne nye reisen"

ANNONSE

Farmasiet er i dag Norges største apotek på nett. Med store ambisjoner for tiden fremover røper CEO i selskapet, Elisabeth Haug, at de nærmer seg milliarden.

For å rigges mot slike vekstmål må det tas grep. Blant disse er byggingen av egen logistikkløsning og ansettelse av en logistikksjef som skal holde kontroll på deres nye logistikksenter på Vestby.

Om ikke lenge skal vi omsette for over en milliard, og det er rett og slett ikke mulig hvis vi ikke tar disse grepene nå, sier Haug i en pressemelding.

Siden 2020 har Farmasiet hatt lager og logistikk hos Prime Cargo på Vestby. Samtidig som en helt ny logistikkløsning skal bygges fra bunnen av overtar selskapet ny lagerlokasjon i starten av 2023 og det automatiserte lageret spesialtilpasset apotekdrift skal stå klart i slutten av samme år.

Med dette oppsettet har vi enda mer påvirkning på hvordan vi løser kundenes behov på de smarteste måtene, samtidig som vi kan løse de komplekse kravene som stilles til å drive et apotek på ansvarlig vis. Kundenes krav til gode leveranser blir bare høyere og høyere etterhvert som netthandel vokser, og spesielt apotekvarer stiller de høye krav til, sier Haug.

Det nye lokalet vil være dobbelt så stort som lageret man benytter i dag. Med en egen logistikksjef sikter altså nettapoteket å skape landets mest moderne logistikkløsning for apotekdrift.

I arbeidet med å finne passende lokaler har Farmasiet samarbeidet med eiendomsselskapet Anthon Eiendom.

Vi så tidlig at kombinasjonen av Anthon Eiendoms erfaring og satsing mot netthandelsaktøreo var en god match for oss, og lokasjonen på Vestby svarer opp de behovene vi har for å sikre fremtidig vekst. Vi gleder oss enormt til å starte denne nye reisen for Norges største nettapotek, sier Haug.

LES OGSÅ: Farmasiet om doblet omsetning – forventer lønnsomhet først i 2025

LES OGSÅ: Instabox og Farmasiet inngår samarbeid – "vil styrke fleksibiliteten"

Del artikkel: