Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Partyking overlevde årets suksessfest - solgte for 75 millioner kroner

Partykungen-sjefen Joel Svensson i den populære Squid Game-drakten.
Foto: Partykungen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Årets Halloween har slått alle rekorder"

ANNONSE

Mange netthandlere lader nå opp til årets julehandel, men for andre har det største rushet allerede passert. For svenske Partykungen, Partyking i Norge, har Halloween som gikk av stabelen i helgen, lenge vært årets høydepunkt.

I løpet av hele oktobermåned har bestillingene rent inn hos selskapet, og som Ehandel tidligere har skrevet om har det i år vært en særskilt etterspørsel på drakter fra den populære Netflix-serien Squid Game.

Når det nå er tid for å se over tallene har den daglige lederen, Joel Svensson, all grunn til å feire. Alle tall er ikke helt klare ennå, men salget for oktober ser ut til å lande på rundt 75 millioner svenske kroner, forteller Svensson til Ehandel.

Siden de fleste restriksjoner ble avviklet i slutten av september i år har vi igjen sett en større etterspørsel på våre produkter for sosiale sammenkomster. Også event, hotell- og restauranter har begynt å handle betydelig mer enn tidligere, skriver Svensson, og fortsetter:

Halloween er den første store høytiden "post-corona" og det merkes at det finnes et stort, oppbygd behov for å treffes og feste igjen. Årets Halloween har slått alle rekorder og når vi nå har begynt å summere tallene for oktobermåned kan vi se en salgsøkning på nesten 50 prosent sammenlignet med i fjor.

LES OGSÅ: Trosser fraktkaoset - flyr hjem Squid Game-drakter

Svensson meddeler at Halloweensalget gikk over all forventning og at alle varer som selskapet har lagerført innen høytiden nå er helt utsolgt. De 75 millioner kronene som selskapet omsatte i oktober kan sammenlignes med omsetningen for en helt vanlig måned hvor omsetningen ligger på mellom 15 og 20 millioner kroner.

Selskapet har satt som strategisk mål å omsette for en halv milliard kroner i 2025.

Med årets prognose på cirka 300 millioner kroner er vi på god vei. Planen er å fortsette å vokse organisk samtidig som vi planlegger for å lansere ytterligere en eller to markeder i løpet av neste år, avslutter Svensson.

Del artikkel: