Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Partyking vokser i et tøft første kvartal: “Enormt stolt“

Joel Svensson, gründer og adm. direktør i Partyking.
Foto: Peter Cederling
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kundene har vært trofaste tross pandemi.

ANNONSE

Svenske Partykungen, Partyking i Norge, leverer et sterkt første kvartal etter et suksessår i 2021. Selskapet skal i sitt hjemmemarked ha nådd en omsetningsøkning på 40,95 prosent under første kvartal i år, sammenlignet med fjoråret.

Det er selvfølgelig kjempemoro å kunne vise til så sterke tall. Å kunne gjøre det gjennom et år hvor det ikke går an å feire med store fester når vi selger festprodukter, samtidig som vi vokser når eksperter prater om 2022 som året der e-handelen begynner å gå ned igjen, gjør det ekstra moro. Jeg er enormt stolt over hele teamet på Partyking, sier Joel Svensson, gründer og adm. direktør i Partyking, i en pressemelding.

Totalt for fjoråret skal Partyking ha hatt en tilvekst 39,3 prosent sammenlignet med 2020, med en omsetningsøkning fra 216,12 millioner kroner i 2020 til 298,13 millioner kroner i 2021. Dette gjelder også for hjemmemarkedet Sverige.

Det er én ting å vokse så mye i løpet av et år, men det føles ekstra gøy å kunne fortelle at vi har fortsatt med høy tilvekst også i begynnelsen av 2022. Etter pandemien finnes det et stort oppdemmet behov for å feire og dele glede siden pandemiårene, da man har vært enormt begrenset. Vi merker at folk er festsugne, og vårt mål er å bekjempe kjedsomhet for folk. Den reisen har vi bare begynt på, sier Svensson.

Selskapet er i dag på plass i markedene Norge, Sverige, Danmark og Finland. Totalt for alle markeder omsatte man i 2021 for 301,5 millioner kroner. Første kvartal i år, til og med 16.mai, skal dessuten ha bydd på en tilvekst på 50 prosent fordelt på alle markeder.

LES OGSÅ: Partyking overlevde årets suksessfest – solgte for 75 millioner kroner

Del artikkel: