Pearl ansetter ny CTO– skal skape lønnsomhet med ny teknologi

"Det er kreativiteten, og ikke teknologien, som setter grenser".

Pearl Group ansetter ny CTO for å akselerere innovasjon i selskapet – og dét er det Per-Åge Themte som skal gjøre.

Med 17 års erfaring er han opptatt av at kundene skal se mulighetene som finnes i ny teknologi som AI og automatisering og hvordan det kan forbedre og forenkle driftskritiske ERP-prosesser.

Annonse

Den nye teknologien er allerede på plass, og vi ser at det er enormt potensiale for innovasjon og effektivisering. Det finnes mange spennende muligheter som kan gjøre bedrifter mer lønnsomme, det gjelder bare å være klar over disse mulighetene, sier ny CTO i Pearl, Per-Åge Themte.

Han forklarer at AI og automatisering etter flere gjentatte ganger kan løse avvik i dagens ERP-systemer slik at man frigjør tid til andre arbeidsoppgaver.

Vi ønsker å bidra til å øke kundenes konkurransekraft gjennom å inspirere dem til å ta i bruk ny teknologi som vil forenkle, effektivisere og øke innovasjonstakten. Og med de mulighetene vi har i dag er det kreativiteten, og ikke teknologien, som setter grenser.

Teknologidirektøren mener nye, skybaserte løsninger er nøkkelen for at man skal kunne fortsette å innovere uten å bremse pågående forretningsdrift.

Nye løsninger gjør oss og kundene våre i stand til å innovere ved å ta oss bort fra on-prem løsninger og over i cloud, hvor farten og innovasjonskraften øker, sier Themte.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!