Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

PearlConvert rekrutterer fra Elkjøp: “Hard konkurranse om talentene”

PearlConvert styrker teamet på brukeropplevelse og konvertering med Julie Nielsen.
Foto: PearlConvert
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

E-handelsbyrået trakk det lengste strået.

ANNONSE

PearlConvert fortsetter å bygge et godt team, og det ser ut til at Elkjøp må fortsette å gi slipp på sine talenter. For drøye to uker siden var det klart at Therese Pettersen skal ta fatt på nye utfordringer hos Oslo Digital etter flere år hos Elkjøp Nordic hvor hun har bygget opp en CRM-avdeling med milliardomsetning.

Denne gangen må Elkjøp gi slipp på Julie Nielsen. Hun har de siste fire årene jobbet som Senior Web-/User Experience Analyst hos Elkjøp hvor hun har hatt et bredt ansvarsområde som inkluderer både strategi til kravstilling, implementering og testing.

I tillegg har hun vært med å bygge opp elektronikkjedens CRO-team, men nå blir hun en del av CRO- og UX-teamet i PearlConvert.

Det er knallhard konkurranse om de sterkeste talentene, og Julie var ikke et unntak. Med bakgrunnen fra Elkjøp kunne hun velge og vrake i tilbud fra de sterkeste byråene, men heldigvis trakk vi det lengste strået med vårt sterke fagmiljø for netthandel, CRO og brukeropplevelse i tillegg til kulturen vår.

Vi gleder oss til å få med Julie på teamet, og hun vil bli en sterk bidragsyter til vårt mål om å bygge Nordens fremste fagmiljø på optimalisering av digitalt salg, sier Ole J. Heinz, Head of UX i PearlConvert, i en pressemelding.

LES OGSÅ: PearlConvert styrker CX-satsing: "Får på plass enda en viktig brikke"

Nielsen er ivrig på å sette i gang hos sine nye kolleger.

Jeg gleder meg utrolig mye til å få være med på å løfte Norges nettbutikker til neste nivå! Jeg elsker ecom, og ser virkelig frem til å snakke data og optimalisering med alle som er interessert. CRO er jo det kuleste fagområdet, og jeg klør i fingrene etter å konvertere fler til å fokusere på konverteringsoptimalisering.

Jeg har et fantastisk godt inntrykk av gjengen i PearlConvert, og det er få ting som motiverer meg like mye som engasjerte og dyktige kollegaer. Jeg ser veldig frem til å bli en del av gjengen, sier Nielsen.

 

Del artikkel: