Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

PearlConvert satser fullt på kundeklubb.

PearlConvert er blitt et Digital Commerce Powerhouse, og en av avdelingene har på kort tid vunnet flere kundeklubbprosjekter.

Team Engage
Leverer kundeklubb, marketing automation, personalisering og kundedata-løsninger, og har Voyado og Emarsys som hovedpartnere. Team Engage hjelper med alt fra valg av løsning, til implementering og forvaltning. 

Vi har nå vært inne i flere prosjekter, og har blant annet bygget en standard integrasjon mellom Voyado og Magento som enkelt kan installeres på nye kunder. Dette gjør at kundene kan komme raskt i gang med grunnleggende funksjonalitet, og fokusere på utvikling av sine egne spesifikke krav til kundeklubben.


“Med denne avdelingen vil kundene kun trenge å forholde seg til en partner og at vi sammen kan utvikle og optimalisere kundereisen på tvers av kanalene, og bryte ned siloer. Så langt ser vi en utrolig fordel at vi både er eksperter på netthandel, og nå kobler på og utnytter CRM for å skape enda bedre enhetlige opplevelser for sluttkunden.” forteller Celine Ekornåsvåg fra PearlConvert 

"Partnerskapet mellom PearlConvert og Voyado har vist seg å være en veldig god match. Prosjektene vi har gjennomført med PearlConvert har ikke bare oppnådd svært gode resultater, men har også satt høye standarder for kundeengasjement, effektivitet og vekst. Ved å jobbe sammen med en etablert og målrettet arbeidsmetodikk, kan man oppnå imponerende resultater i en stadig mer konkurranseutsatt netthandelsverden." Forteller Celia Lamberth fra Voyado

Daniel Ryan Olsen som er salgssjef for nysatningsen i PearlConvert forteller at det er svært få konsulenthus der ute som har kompetanse som dekker hele den digitale brukeropplevelsen. "Med komptanse innen hele kundereisen i en nettbutikk gjør det opplevelsen mye mer sømløs for sluttbruker"

Les mer

Del artikkel: