Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Petter-Børre Furberg er Postens nye konsernsjef

Postens nye konsernsjef fra og med august i år: Petter-Børre Furberg // Foto: Posten Bring
– En drømmejobb, sier den tidligere Telenor-toppen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I oktober stod det klart at Tone Wille skulle forlate rollen som konsernsjef i Posten Bring etter syv år i lederstolen.

Nå er etterfølgeren klar. Det er Telenor-topp Petter-Børre Furberg som tar over etter Wille, som Posten Brings nye konsernsjef. Senest kommer han fra rollen som leder av Telenor Asia, med sin lange ledererfaring innen norsk, nordisk og internasjonal virksomhet hos Telenor.

ANNONSE

Furberg får nå ansvaret med å posisjonere Posten Bring i et krevende marked og i et større samfunnspolitisk perspektiv.

Etter 25 år i Telenor-systemet dukket muligheten for å gå helt til topps i et stort konsern opp. Jeg ønsker å prøve noe nytt og dette er en drømmejobb i mine øyne.

Posten Bring har kultur for endring og har imponert med sitt kundefokus, innovasjonskraft og som et av Norges ledende selskaper innen klima. Jeg gleder meg til å være med på endringsreisen videre og at vi lykkes i nye satsinger, sier Petter-Børre Furberg i en pressemelding.

Han tiltrer sin nye rolle den 1. august i år.

LES OGSÅ: Etter 17 år i Posten: Tone Wille går av som konsernsjef

"Imponerende resultater"

Styreleder i Posten Bring, Anne Carine Tanum, er naturligvis svært fornøyd med rekrutteringen. Hun mener Furbergs bakgrunn kommer godt med, spesielt hans erfaring med å skape synergier mellom land og markeder.

Furberg er verdidrevet og kan vise til imponerende resultater i Telenor. Blant annet har han lykkes med vekst gjennom endring og utvikling. Han har bygget opp nye organisasjoner under krevende forhold og forstår hvordan teknologi kan brukes i utvikling av virksomhet og tjenester.

Jeg vil også fremheve hans evne til å skape godt samarbeid og synergier mellom land og markeder – med fokus på kunder, bærekraft og utvikling av talenter, sier Tanum.

Del artikkel: